Zvijezde otkrivaju: Ovo su najtajanstveniji horoskopski znakovi – Da li ih stvarno poznajemo?

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezde otkrivaju: Ovo su najtajanstveniji horoskopski znakovi – Da li ih stvarno poznajemo?
Foto: Pexels / Ilustracija

Pokazalo se da bi zagonetno ponašanje nekih ljudi moglo biti posljedica njihovog horoskopskog znaka.

Može biti frustrirajuće nikada ne znati neko misli. Jesu li samo loše volje ili ste ih vi razljutili? Žele li napustiti zabavu ili su samo malo sramežljivi? Iako to možda neće umanjiti vašu frustraciju, pokazalo se da bi ovo zagonetno ponašanje moglo biti posljedica njihovog horoskopskog znaka, piše Best Life. 

Djevica (23. augusta - 22. septembra):

Djevice su tihe i zamišljene. Također uvijek analiziraju sve i svakoga oko sebe. ‘One svoje karte drže blizu sebe, radije promatraju i računaju nego dijele’, kaže Raquel Rodriguez, astrologinja i osnivačica Your Zodiac-a. Dodaje da ih ovaj analitički pristup čini tajanstvenima jer uvijek razmišljaju, ali ne govore uvijek ono šta im je na umu.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Jarac (22. decembra - 19. januara):

Ovaj vrijedan i jednostavan horoskopski znak ponekad djeluje tajanstveno – iako im to nije namjera. ‘Jarac svijet vidi kao normalnu vrijednost’, kaže astrologinja Kovach, ‘Ironično, iako je Jarac praktičan i izravan, vjerojatno će se za njih pretpostaviti da čuvaju dublju misteriju upravo zato što ne nose srce u rukavu’. 

Vodolija (20. januara - 18. februara):

Niko ne razmišlja na potpuno isti način kao Vodolija. ‘Nikad ne znate na koju će jedinstvenu ili neobičnu ideju sljedeće doći’, kaže Rodriguez. Ti su intelektualci toliko zauzeti hipotezama da se rijetko otvaraju drugima, ‘više vole ostati po strani nego se družiti’, dodaje Tara Bennet, astrologinja i duhovna trenerica. Ne samo to, nego se stalno prilagođavaju i razvijaju što ih čini nepredvidljivijima od većine.

Nisu jedni za druge: 12 toksičnih parova horoskopa koje treba izbjegavati

Nisu jedni za druge: 12 toksičnih parova horoskopa koje treba izbjegavati

Ribe (19. februara - 20. marta): 

Ribe često lebde između svog svijeta mašte i stvarnog života, pa ih može biti teško pročitati. ‘Oni su u stanju stalne promjene, prelaze s jedne ideje na drugu i ostavljaju druge da se pitaju što smjeraju’, primjećuje Rodriguez. Ali, prema Kovach, oni su također misterij za sebe: ‘Ako se čini da je teško shvatiti Ribe, to je zato što i one moraju proći kroz slojeve zbunjenosti kako bi došle do svojih srži želja i osjećaja’.

Blizanci (21. maja - 21. juna): 

Blizanci su društveni leptiri zodijaka, uvijek sklapaju prijateljstva i uče nove stvari, ali njihova nepredvidivost čini ih tako tajanstvenima. ‘Baš kad mislite da ih razumijete, oni otkrivaju novi aspekt svoje osobnosti’, kaže Rodriguez, ‘Njihovi eklektični interesi i svestrane osobnosti znače da se mogu baviti širokim rasponom tema, ostavljajući druge da se pitaju o pravoj osobi iza bezbrojnih maski’, piše Večernji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije