'Zlobnica': Gabriela Spanic neprepoznatljiva, živi u strahu...

Radiosarajevo.ba
'Zlobnica': Gabriela Spanic neprepoznatljiva, živi u strahu...
Mnogi se s nostalgijom sjećaju sapunice 'Zlobnica' i glavne glumiceGabriele Spanic, prelijepe glumice hrvatskih korijena.

Dobra Paulina i zločesta Paola bile su setre blizanke u seriji 'Zlobnice', a glumila ih je Gabriela Spanic. Nakon što su njezin ‘novi’ izgled obožavatelji popoljuvali na društvenim mrežama, oglasila se i 42-godišnja Gabriela, piše piše Peru.

“Vizažisti mi stalno govore kako imam najljepšu kožu. No to nije zato što sam se operirala. Dobro se nasmijem kad ljubomorne žene govore da sam lijepa jedino zato što sam išla po nož. Prirodna sam”, tvrdi uporno Gabriela.

“Više nisam djevojčica, no radim na sebi i koristim samo prirodne proizvode. Pijem puno vode, vegetarijanka sam i treniram. Ponekad idem i na boks”, govori.

Jedini zahvat o kojem je otvoreno pričala bio je povećanje grudi. Njeni prijatelji tvrde da je bila ovisna o botoksu, a navodno je nakon 35. godine prestala slaviti rođendane jer živi u strahu od starenja.

“Na operaciju ću možda otići s 50 “, rekla je Gabriela.

Gabriela_Spanic1.jpg -

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije