Živi s dvije djevojke i kaže da mu je dobro

Radiosarajevo.ba
Živi s dvije djevojke i kaže da mu je dobro
/ Foto: Mirror
Poligamija nije samo prisutna u islamskim zemljama

Britanac Adam Lyons (36)  ima neobičan dogovor s dvjema djevojkama. 

On živi zajedno sa Brooke Shedd (28) i Jane Shalakhovom (27) , a svoje porodično gnijezdo svili su u Texasu., gdje se Adam preselio iz Londona.   Njegove djevojke nemaju ništa protiv da žive u poligamnoj zajednici, pa  čak i svi spavaju zajedno na velikom krevetu,  piše Mirror. 

Sa Brook ima dvogodišnjeg sina  Dantea,  a s njima živi i Oliver (7), njezin sin iz prijašnje veze. Trojac vjeruje da će u julu, kada rodi i Jane,  porodica biti kompletna.

"Tako je slatko što smo zajedno i što zajedno odgajamo djecu, rekao je Adam

Svoj koncept porodice objašnjavaju ovako: 

"Razgovarali smo o tome dugo i usuglasili se da je najbolje da smo svi roditelji Danteu. On sad ima tatu, mamu i mamu, a tako će biti i s bebom koju čekam s Jane. Za nas, troje je uvijek bolje od dvoje. Svi naši prijatelji su u 'normalnim' vezama i pored djece imaju i posao te druge odgovornosti. Njima je teško u životu, ja to mogu vidjeti. Dok s druge strane, kod nas jedan roditelj uvijek može čuvati djecu i mi nemamo nikakvih problema s tim, a uvijek se imamo vremena i zabaviti". 

U vezi su pet godina i kažu da na ovaj način  mogu imati i bogatiji socijalni život i više slobodnog vremena, jer je udvoje sve teže obaviti.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije