Žene rođene u ova tri znaka mogu "preokrenuti" svakog muškarca: Znaju im slabe tačke!

1
Radiosarajevo.ba
Žene rođene u ova tri znaka mogu "preokrenuti" svakog muškarca: Znaju im slabe tačke!
Foto: Pixabay / Ilustracija

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka najviše mijenjaju partnera i u tome su fenomenalne!

Astrolozi su otkrili koji to znaci horoskopa imaju sposobnost da umnogome utiču na svoje jače polovine. Ove žene ne samo da im čine život ljepšim, već uspjevaju da ih promjene nabolje, i to bez pritiska, ucjena i prijetnji - tako da ni oni sami ne primjete da su korigovali neke svoje mane.

Neki horoskopski znaci imaju tako snažan uticaj na suprotan pol, da će uspjeti da preoblikuju svog muškarca dok pljesnete dlanom o dlan!

Majka (19) pokušala prodati dijete kako bi od novca pokrenula vlastiti posao

Majka (19) pokušala prodati dijete kako bi od novca pokrenula vlastiti posao

Danas možete uživati u pomračenju Sunca i iz Bosne i Hercegovine, ali astronomi imaju upozorenje!

Danas možete uživati u pomračenju Sunca i iz Bosne i Hercegovine, ali astronomi imaju upozorenje!

Strijelac
Žena Strelac zna kako da dom učini udobnim čak i sa minimalnim prihodima. Uvjerena je da je život stvoren za uživanje, a zna i kako da ga takvim napravi. Međutim, da bi sve to uradila, neophodno je da joj muškarac da svu kontrolu nad prihodima. Lako će ga uvjeriti da je tako najbolje i, što je najvažnije, zaista će biti! Zauzvrat je veoma vjerna, brižna i nježna.

Vodolija
Ne postoji nesebičnija žena od Vodolije, a da bi bila takva prema svom muškarcu, sve što je potrebno jeste da joj pokaže da je voli. Ona će partneru progledati kroz prste za sve zaboravljene rođendane i godišnjice, ali s jednim ciljem - da od njega napravi uspješnog muškarca! Zato, ako ste u vezi sa ženom Vodolijom, budite uvjereni da će vas vrlo inteligentno voditi kroz život i suptilno vam pomagati da donesete prave odluke.

Djevica
Za muškarce koji su "tvrdi" na na novcu, žena Djevica je "tata-mata". Ona će i najvećeg škrticu uvjeriti da treba da odriješi kesu i troši na zajedničko uživanje. Djevice su izuzetno inteligentne, jako dobro procjenjuju ljude i kad jednom upoznaju svog "čoveka", tačno će znati koje "dugmiće da pritisnu" da bi ostvarile svoje želje, pa čak ako to zahtjeva i da se malo više potrude u krevetu (u čemu su veoma vične). S druge strane, izuzetno su vjerne i požrtvovane i u njima ćete uvek imati osobu koja vas podržava i gura ka uspehu, piše mondo.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije