Žene rođene u ova tri horoskopska znaka snove pretvaraju u stvarnost

0
Radiosarajevo.ba
Žene rođene u ova tri horoskopska znaka snove pretvaraju u stvarnost
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Da li za sebe možete reći da dobijete sve što želite?

Ukoliko ste rođenu u nekom od ovih znakova imate puno volje i izdržljivosti i vaš odgovor je da.

Djevica

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Žene rođene u znaku Djevice znaju da obrate pažnju na detalje i sitnice. O nečemu pričaju samo ako su 100 odsto sigurni u to. Ako je Djevica nešto rekla, onda će biti tako. Ona zna svoj put za ostvarenje ambicija.

Ako nije sigurna, nikada neće preduzimati nesigurne korake i rizikovati. Kao nijedna druga, ove žene su u stanju da osjete vibracije svijeta oko sebe. Morate veoma pažljivo da slušate njihove riječi. Djevice imaju jaku intuiciju i često osjećaju nadolazeću opasnost ili dobru okolnost.

Škorpija 

Ovaj znak zodijaka uvijek vjeruje “tragovima” svoje intuicije. Škorpije intuicija nikada ne izdaje. Isto važi i za njenu procjenu, pa u poslovnom svijetu znaju da otkriju gdje ih čeka dobit, a gdje greška.

Škorpija uvijek osjeća gdje i kada treba da se pojavi. Lako ostvaruju poznanstva i kontakte. Vrlo često uspjevaju da iskoriste tragove sudbine. Njene misli, riječi i postupci usmjereni su na ambicije kojima teži. Neće stati dok ne ostvari ono što želi.

Ribe

Vrlo često žene rođene pod ovim znakom imaju nevjerovatnu energiju. Njihov put života je često čudesan, ali ono što naume, one to i ostvare. Njeni snovi su njena stavrnost. Vrlo je romantična i maštovita, ali kada je potrebno i prizmena i racionalna.

Empatična je i vrlo emotivna, pomaže drugima, ali ne zapostavlja ni svoje potrebe i životnu misiju. U njoj je nevjerovatna snaga i posebna mudrost. Često se kaže da su Ribe znak sa najviše razvijenom emocionalnom inteligencijom. Kada se posvete nečemu, ne odustaju dok to ne ispune, piše Noizz.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije