Žene lude za seksi scenama iz Netflixove popularne serije

0
Radiosarajevo.ba
Žene lude za seksi scenama iz Netflixove popularne serije
Foto: Netflix/Screenshot / Scena iz serije

Ako imate Netflix, a niste pogledali novu seriju Bridgerton - u manjini ste. Moderna inačica križanca serije Gossip Girl i Jane Austen ekranizacija nije toliko osvojila kritičare, koliko je oduševila gledatelje.

I premda se radnja ne može pohvaliti nekim kompleksnim sadržajem, već se sve svodi na igre zavođenja, seriju je u samo 28 dana pogledalo preko 63 miliona kućanstva širom svijeta, piše Variety.

No, u čemu je tajna? Premda zamišljena kao historijski prikaz, Bridgerton donosi aspekte savremene romanse, uvodeći veze miješanih rasa i staleža, neuzvraćenih ljubavi, fatalnih odnosa te velikih strasti - uvijek uspješnog recepta za omiljene ljubiće.

Složeni kostimi, ljudske zavrzlame, pa čak i malo misterije. Ali ljude je posebno zaintrigirala Bridgertonova vruća seksualnost, još preciznije, trominutna seksualna montaža između glavnih protagonista - mladenaca Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i vojvode Simona Hastingsa (Regé-Jean Page).

U šestoj Bridgertonovoj epizodi Swish, supružnici se seksualno upoznaju na kišnim terenima njihovog zabačenog imanja i u njihovoj biblioteci. Zabavna činjenica: u toj sceni zapravo su prvi put Dynevor i Page snimali zajedno, pa je to glumici bio posebno nezaboravan trenutak.

Rekla je za Refinery29 da je provela šest sedmica uvježbavajući sve scene - uključujući i one seksa. Čini se da fanovi širomdruštvenih mreža ne mogu ne voljeti ovaj određeni dio serije - mješavinu sirove želje, vojvodinih seksi "prijava za pristanak" i spremnosti da udovolji svojoj ženi kad god je, doduše (uključujući i na merdevinama u biblioteci), već treba "uzeti" osvojile su žene u vrijeme u kojem je dodirivanje postalo "luksuz".

Brojnim ženama je Bridgertonom definitivno probuđena uspavana senzualnost, želja za eksperimentiranjem i više strasti u vlastitim ljubavnim odnosima.

Društvene mreže to zorno dokazuju, s nekim od pitanja poput "S čime sam se ja to zadovoljila?" i "Zašto ja nemam takvu strast s partnerom?", prenosi 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije