Žena nagovorila 20 momaka da joj kupe 20 iPhonea, pa ih prodala

Radiosarajevo.ba
Žena nagovorila 20 momaka da joj kupe 20 iPhonea, pa ih prodala
/ Daily Mail
Popularna kineska platforma Tian Ya Yi Du forum, donijela je priču o ženi koja je iskoristila ženske čari i nagovorila 20 momaka da joj kupe 20 iPhonea.

Kako piše Hellogiggles, forumaš pod nadimkom Proud Qiaoaba je radni kolega žene koju su kineski mediji nazvali Xiaoli. Proud Qiaoaba piše kako je djevojka došla iz provincije Shenzhen u sjevernoj Kini, Ona je nagovorila svojih 20 mladića da joj kupe najnovije iPhone 7. A nakon što ih je dobila, jedan po jedan je prodala na websiteu Hui Shou Bao za ukupno 120.000 kineskih jena, ili 17.720 dolara.

Nakon toga, sebi je kupila kuću, te se pohvalila prijateljima svojom kupovinom. Oni nisu mogli vjerovati kako je došla do novca.

Dodao je kako djevojka ne dolazi iz bogate porodice, da joj je majka kućanica, a otac migrant.

“Njeni roditelji su stari i vjerovatno je željela da im kupi kuću. No, nevjerovatan je način na koji je to uspjela", napisao je forumaš.

BBC je odlučio provjeriti priču (jer zaista zvuči suludo), te su od websitea koji je prodao telefone zaista dobili potvrdu o 20 kupljenih iPhonea, svaki za 857 dolara.

Ipak, potvrdili su kako djevojka odbija komunikaciju s medijima, te da nije očekivala ovoliku pompu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije