Zavirite i maštajte: Prodaje se kuća vrijedna 250 miliona dolara

Radiosarajevo.ba
Zavirite i maštajte: Prodaje se kuća vrijedna 250 miliona dolara
Najskuplja kuća u Sjedinjenim Američkim Državama, prodajte se od početka ove godine i još uvijek nije našla kupca.

Kako piše Daily Mail riječ je o najskupljoj nekretnini u SAD, kući površine 3530 metara kvadratnih s 12 spavaćih soba i 21. kupatilom.

Iako tek nekolicina ljudi može razmišljati o tome da postane vlasnik ovog doma u Bel Airu, vrijednog nevjerovatnih 250 miliona dolara, koji je po svojoj mjeri izgradio tajkun Bruce Makowsky, mnogi bi rado zavirili unutra i otkrili zbog čega "drži" takvu cijenu.

Ovu vilu s 12 spavaćih soba, 21 kupatilom, tri kuhinje, Bruce Makowsky izgradio je vodeći se svojim glamuroznim načinom života, pa je jednu od prostorija pretvorio u "igraonicu“ sa slatkišima u vrijednosti 200 hiljada dolara.

Kako bi u svakom trenu mogao uživati po svojoj mjeri, u kući je i soba za masažu s predivnim pogledom, bioskop vrijedan dva miliona dolara koje može primiti 40 gostiju, kuglana s namještajem izrađenim na zahtjev i oko 150 umjetnina.

Ono što je zanimljivo, Makowsky s kućom "prodaje" i sedam zaposlenih koji žive i održavaju vilu, a trošak njihovih plata u naredne dvije godine će pokrivati on. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije