Zaspao na podu u avionu kako bi njegova djevojka "mogla uživati na sjedištu"

0
Radiosarajevo.ba
Zaspao na podu u avionu kako bi njegova djevojka "mogla uživati na sjedištu"
Foto: Pixabay / Ilustracija / Avion

Video snimka mladića koji spava na podu aviona kako bi njegova djevojka imala cijeli red za sebe postao je viralan na TikToku i izazvao priličnu debatu.

Isječak je prije par dana objavila TikTokerica Marthe Friden, a pogledan je već 1,5 milion puta.

Uz video je napisala: "Nađite si muškarca koji će spavati na podu kako biste vi imali cijeli red." Na snimci se vidi muškarac koji nosi masku za spavanje i leži na podu s nogama podignutima na rub sjedišta. 

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Kako se saznalo iz jednog kasnijeg komentara, sjedili su u redu za izlaz u nuždi, koji ima nešto više prostora od standardnih sjedala. Ova se objava pojavila u trenutku kada se vazdušni saobraćaj vraća na nivo prije pandemije.

Predviđa se da će ukupni broj putnika 2024. dosegnuti četiri milijarde, što je oko 103 posto ukupnog broja putnika 2019. godine. Kako je putnika sve više, šanse da dobijete čitav red za sebe kako biste mogli udobnije spavati, vrlo su male na većini letova.

Putnici panično vrištali u avionu: Muškarac pokušao otvoriti vrata tokom leta

Putnici panično vrištali u avionu: Muškarac pokušao otvoriti vrata tokom leta

Međutim, postoje stvari koje možete poduzeti kako biste lakše spavali na uskim sjedalima u ekonomskoj klasi. Privatni pilot i stručnjak za vazduhoplovstvo Sean Walsh kaže da je odabir pravog sjedišta najvažniji korak ako se želite naspavati tokom leta.

"Sjedišta uz prozor često su najbolja za većinu ljudi jer se možete nasloniti na prozor i spavati, a pritom si možete i spustiti zastor prozora", rekao je.

"Također možete odabrati stražnja sjedišta u ekonomskoj klasi jer je taj dio obično mirniji. Možda ćete lakše zaspati ondje gdje je tiše i ima dovoljno mjesta da se udobno smjestite."

Video s TikToka u kojem mladić spava na podu izazvao je različite komentare. Neki su kritikovali djevojku jer je navodno natjerala svog dečka da spava na podu. Jedan je komentator pitao: "Jesi li ti sigurna da zapravo nisi samo sebična?". Druga je komentatorica napisala: "Osjećala bih se jako loše i dečku ne bih dopustila da spava na podu."

Treći dan uzastopno oboren rekord najtoplijeg dana na Zemlji

Treći dan uzastopno oboren rekord najtoplijeg dana na Zemlji

No TikTokerica Marthe koja je objavila video, odmah je pojasnila: "Htio je pokušati zaspati na podu, nisam ga tjerala na to. Sâm mi je rekao da će spavati na podu jer mu se čini udobnijim."

Neki su korisnici bili zbunjeni kako je kabinsko osoblje dopustilo čovjeku da spava na podu. Marthe je opet odgovorila: "Stjuardesa ga je vidjela i nije rekla ništa." Neki drugi su rekli da je pod zapravo udobniji za spavanje od sjedala.

"Zapravo izgleda nekako udobno, neću lagati", kazao je jedan komentator, a Marthe mu je odgovorila: "Da, s jastukom, maskom za spavanje i muzikom", piše Jutarnji.hr.

@marthefriden

10/10 #funny #boyfriend #airplane

♬ sweet - 🎧

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije