Zanimljiv oglas za posao: Treći su do podne ljuti na sebe, a popodne na cijeli svijet

Radiosarajevo.ba
Zanimljiv oglas za posao: Treći su do podne ljuti na sebe, a popodne na cijeli svijet
Pixabay / Ilustracija
Turistička sezona u susjednoj Hrvatskoj je odavno počela, a na Jadranu su gotovo svi ugostiteljski objekti formirali svoje timove i zaposlili sve radnike koje su planirali.

Ipak, i tu se može pronaći još poneki posao pa tako, a prava potražnja za radnicima u ugostiteljstvu trenutno vlada u Zagrebu.

Poslodavci se žale kako ne mogu pronaći radnike, a najviše se traže najviše konobari, kuhari i pizza majstori za rad u Zagrebu ili okolini.

Posebno zanimljiv oglas za posao stiže iz jednog ugostiteljskog objekta u Zagrebu.

"Iskreno više ne znamo kako napisati oglas, a da nema kritika na njega. Jednima je mala plaća, drugima smeta što smo spomenuli da isplaćujemo plaću na vrijeme, treći su do podne ljuti na sebe, a popodne na cijeli svijet jer nemaju posla, a mi muku mučimo kako pronaći osobu koja zna reći dobar dan, izvoli, hvala i dođite nam opet....?! 

Ipak mi smatramo da su za nedostatak tih vještina krivi Kolinda, Plenki i svi ostali koji su nam ukrali radna mjesta!

No ako pomislite da Vam ipak treba posao i da možete zaradit 5.000+ kuna, da Vas boli uho za političare, a usput znate 'čarobne riječi', slobodno se javite, mi ćemo Vas naučiti kuhati kavu, najbolju u kvartu!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije