Zabavite se: Odaberite jednu sliku i saznajte šta vam trenutno najviše nedostaje

0
Radiosarajevo.ba
Zabavite se: Odaberite jednu sliku i saznajte šta vam trenutno najviše nedostaje
Foto: Atma.hr / Odaberite jednu

Od ovih osam fotografija trebate odabrati onu koja vam se trenutno najviše sviđa. Ona otkriva šta vam trenutno nedostaje u životu.

1. Klupa u parku

Klupa u parku simbolizira činjenicu da vam nedostaje određena osoba. Možda je to netko od vaših rođaka s kojima ste odavno izgubili kontakt ili je možda to odavno zaboravljeni prijatelj?

Vrijeme je za sastanak! Trebate provesti večer u dobrom društvu. To je upravo ono što vam trenutno nedostaje.

2. Šumska staza

Odabirom staze u šumi, podsvjesno želite promjene, u sebi i na sebi, unutarnje i vanjske. Promijenite imidž, stil, napravite novu frizuru! A možda vam je potrebno preuređenje u kući?

Trebate samo učiniti nešto novo: započeti učiti strani jezik, prijaviti se na tečajeve o kojima ste dugo razmišljali, ali još se niste odlučili, počnite pjevati, crtati, plesti …. Radite ono što vas inspirira i čini sretnim.

3. Prekrasan pogled na grad

Žudite za avanturama i putovanjima. Razmislite, koliko dugo niste na odmoru? Mislite o dugim putovanjima, različitim gradovima, možda čak i zemljama, a vi ste zaglavili u zagušenom gradu, a što je još gore, slobodno vrijeme provodite gledajući televiziju. Je li to ono što stvarno želite?

Učinite svoje slobodno vrijeme raznolikim i zanimljivim. Naravno, ne mogu si svi priuštiti obilazak Pariza, ali možete pronaći fascinantna i lijepa mjesta u blizini grada u kojem živite. Sjednite u automobil i vikendom krenite na obilazak mjesta na kojima još niste bili. Avanture vas očekuju tamo!

4. Kuća u planinama

Treba vam vremena da budete sami sa sobom, da se opustite od ljudi, od briga. Možda je vaš rad usko povezan s komunikacijom ili ste jednostavno jednostavno vrlo društven karakter, ali umorni ste.

Svi ponekad moraju biti sami kako bi povratili svoje mentalne i energetske moći. Ne možete dati sve od sebe društvu, prvo se morate sjetiti svog psihološkog zdravlja.

5. Jezero

Jeste li ikada imali misli da odustanete od svega i da živite u jedinstvu sa šumom? Najvjerojatnije ne živite punim životom, ovisite o okolnostima. Trebate slobodu. Hitno trebate naučiti slušati svoje srce i slijediti ga.

I tada ćete vidjeti kamo vas vode vaši snovi, inače se ništa u vašem životu neće promijeniti. Naravno, to ne znači da se trebate potpuno odreći civilizacije i živjeti kao divljak, ali nastaviti živjeti u ovako uskom okviru kao do sada, također nije najbolja opcija.

6. Ulica starog grada

U vašem životu nema reda i sustava. Imate sljedeći problem: ponekad vam se čini da je vrijeme stalo i da se proteže beskonačno polako, a onda se odjednom ispostavi da vremena nedostaje.

Ako je to slučaj, onda morate naučiti upravljati vremenom. Trebate naučiti kako napraviti plan i strogo ga slijediti. No, ne zaboravite prilikom izrade plana uvrstiti i odmaranje, jer u protivnom možete brzo izgorjeti.

7. Svjetionik na obali

Imate li snove, sanjarite li? Ili možda mislite da je to karakteristično samo za djecu, a odrasli bi trebali trezveno gledati na život? Dopustite mi da kažem da duboko griješite. Snovi pomažu u stvaranju stvarnosti.

Ako nemate san, čemu biste trebali težiti? Zamislite što zapravo želite. Sad razmislite kako to oživjeti. Morate ponovo naučiti sanjati.

8. Plaža

Za sebe možete reći da ste radoholičar ili da se jednostavno zanemarujete u svakodnevnom životu. Vi sami počinjete osjećati da su vam intelektualni i energetski resursi iscrpljeni.

Da biste ih obnovili, morate češće biti na svježem zraku, u prirodi. Odmarajte se u šumi, uz rijeku ili uz more … Morate se malo opustiti. Vaš posao nigdje neće pobjeći od vas, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije