Uh / Za svaki horoskopski znak posebno: Ovo su najbaksuzniji datumi u 2020.

12. 01. 2020. u 21:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Sve planete u astrologiji imaju svoju prirodu i značaj. Kada jednu od natalnih planeta zahvati utjecaj druge tranzitne planete, ljudima se dešavaju neprijatnosti ili problemi zbog kojih bi više voljeli da su taj dan prespavali.

Ipak, ova planetarna dešavanja na nebu ne moraju da najavljuju neke životne nedaće, već su više znak da treba da nešto da počnemo da mijenjamo u svom životu. Pogledajte koji su najmalerozniji datumi u 2020. godini za svaki znak Zodijaka:

OVAN
17. februar
Jedna od najvećih mana Ovnova je što su uvijek su u brzini, konstano se kreću od jednog do drugog mjesta i bukvalno nemaju predah. Upravo 17. februara mogu da upadnu u problem, kada njihova vodeća planeta Marsa bude prelazila u znak Jarca, zajedno sa Saturnom i Plutonom. Ovnovi će se tada suočiti sa agresijom, možda će imati svađu sa šefom ili probleme sa policijom.

BIK
13. maj
Za sve Bikove datum 13. maj bi mogao da bude problematičan jer ovog dana mogu da uslijede ogromni troškovi koji bi se odrazili na vaš bankovni račun. Vaša vodeća planeta Venera će u retrogadnom hodu ući u znak Raka, odnosno vašu drugu kuću novca.

BLIZANCI
2. septembar
Blizanci bi mogli da imaju probleme sa reputacijom i/ili ljubavnom vezom, a negativna dešavanja bi mogla da uslijede baš 2. septembra. Sunce i Merkur u Djevici će biti u opoziciji s punim mjesecom, a to može da dovede do rastanka i razvoda.

RAK
21. jun
Moćna solarna eklipsa će se dogoditi u znaku Raka, što može doprineti mnogim ljubavnim preokretima u ljubavnim vezama. Konačno će 21. juna doći kraj mnogim neraščićenim emotivnim odnosima, koji datiraju još od 2019. godine.

LAV
10. januar
Lavovi se najteže nose sa izdajom partnera i ne mogu da se nose sa činjenicom da im neko radi nešto iza njihovih leđa. Upravo ovakva jedna neprijatna situacija ih može zadesiti upravo na početku ove godine. Pun mjesec, ali i totalna solarna eklipsa u znaku Raka će se desiti 10. januara, a ona će ujedno obasjati i „promrdati“ Lavovu 12. kuću skrivenih tajni.

DJEVICA
13. oktobar
Merkur će biće retrogradan u znaku Škorpije. Planete će izvršiti uticaj na kuću komunikacije, transporta i ugovora, pa samim tim se mogu javiti problemi s kolima, komunikacijama ili radom računara.

VAGA
12. januar
Vage teže ka balansu i harmoniji u svom životu, ali nažalost 12. januara mogu imati haotičan dan jer će se upravo tada odigrati konjukcija Saturna i Plutona u njihovoj četvrtoj kući porodice i prijateljstva. To može dovesti do nepotrebnih kvarova u kući ili problema sa članom porodice kome će biti potrebna Vagina pomoć.

ŠKORPIJA
15. avgust
Sredinom avgusta Škorpije očekuje pravo iznenađenje koje će doneti niz promjena u emotivnom životu. Pripadnici ovog znaka će biti primorani da prihvate da stvari ne funkcionišu u njihovoj vezi. Ili će konačno odlučiti da raskinu ili će pokušati da riješe probleme pre nego što budu nastavili dalje.

STRIJELAC
14.maj
Datuma 14. maja Strijelčeva vodeća planeta Jupiter će ići retrogradnim hodom što će se dovesti do značajnih promjena u njihovom životu. Upravo 14. maja će shvatiti šta im je najvažnije u životu, bilo da je riječ o karijeri ili ljubavi.

JARAC
12. januar
Dugo očekivana kunjukcija Saturna i Plutona će promrdati život Jarčeva. Tačno 12. januara osetiće svu težinu svijeta na svojim ramenima i zaključiće da ne mogu da budu srećni sve dok ne naprave neke promjene u svom životu.

VODOLIJA
3. avgust
Sunce i Mjesec će praviti težak aspekt u Uranu, Vodolijinoj vodećoj planeti, zbog čega će Vodolije osjetiti veliki pritisak da razmišljaju „izvan kutije“ i da projektuju svoj život tako što će biti prisutni nogama na zemlji. Ali to im može stvoriti određene poteškoće, pa će pripadnici ovog znaka morati dodatno da rade na sebi kako bi naučili da procesuiraju i izražavaju svoje emocije.

RIBE
12. januar
Ribe bi mogle da imaju težak dan 12. januara, kada se Saturn i Pluton budu povezali u njihovoj 11. kući prijateljstva dok je Venera retrogradna. To može da dovede do toga da se Ribe osjećaju usamljeno. Vrlo je moguće da se ovog dana okončaju neka prijateljstva, piše Noizz.

NEMA KOMENTARA