Za ova tri znaka horoskopa jesen donosi sreću: "Zlatno godišnje doba će za njih bukvalno to i biti"

0
Radiosarajevo.ba
Za ova tri znaka horoskopa jesen donosi sreću: "Zlatno godišnje doba će za njih bukvalno to i biti"
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Kako najavljuje astrološkinja Aleksandra Bjeljac, sreća će nekim horoskopskim znacima otvoriti mnoge puteve.

Djevica

Iskoristite pogodan period za unošenje novina na poslovnom planu, kao i za realizaciju započetih projekata i planova. Aspektovane su plodonosne saradnje, eventualno novo radno mjesto ili pokretanje sopstvenog biznisa - svakako očekujte prosperitet.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

U ljubavi se može javiti nezadovoljstvo tokom oktobra. Vaš fokus će biti usmjeren na posao i finansije, gledat ćete kako da uvećate zaradu. U novembru su povoljni aspekti za ulazak u vezu, kao i za zanimljiva poznastva.

Sakrijte čokoladu! Ovi znakovi Zodijaka skloni su prejedanju

Sakrijte čokoladu! Ovi znakovi Zodijaka skloni su prejedanju

Zauzeti će krajem oktobra planirati zajednički život ili proširenje porodice. Krajem novembra obratite pažnju na odnos sa voljenom osobom, možda joj ne posvećujete dovoljno pažnje. Kada je zdravlje u pitanju, ova jesen će doneti manjak energije, a pojačanu uznemirenost. Više vremena provodite u prirodi.

Lav

Uspjeh je pred vratima! Dešavanja na poslovnom aspektu će vam pogodovati. Savjetuje se oprez na kraj oktobra, jer finansije mogu biti na udaru - pazite kako trošite. Novembar i decembar donose mogućnost proširenja posla.

Kada je ljubav u pitanju, kraj septembra donosi magične trenutke sa partnerom. Međutim, krajem oktobra i početkom novembra mogu se aktivirati prolazne nesuglasice i nezadovoljstvo. Ako to prevaziđete, od kraja novembra vi ćete blistati pored voljene osobe. Slobodni će imati zanimljivo poznanstvo, koje može prerasti u nešto ozbiljno. U zdravlju su mogući prolazni problemi sa respiratornim organima, ali generalno bt ćete stabilno. Više se krećite i pravilno usmjerite svoju energiju.

Znakovi horoskopa koji se zaljubljuju u fizički izgled, a ne u srce

Znakovi horoskopa koji se zaljubljuju u fizički izgled, a ne u srce

Blizanci

Ove jeseni ćete se aktivirati na poslu, jer će doći do nove, ljepše energije. Uspjeh i rezultati nakon uloženog truda neće izostati. Takođe, možete dobiti unaprjeđenje, radni odnos za stalno - svakako promjene nabolje.

Novembar i prva polovina decembra pogodovat će realizaciji vaših planova i zamisli u poslu. Krajem septembra, kao i novembar rezultirat će lijepim dešavanjima u ljubavi. Slobodni imaju lijepe aspekte za ulazak u vezu, a zauzeti za planiranje zajedničkog života.

U oktobru upozoravam zauzete na moguće nesuglasice sa voljenom osobom. Energije ćete imati na pretek. Ako je bilo problema sa zdravljem, sada ćete ih rešiti. Krajem oktobra i novembra obratite pažnju na probleme sa donjim dijelom stomaka, kao i na reproduktivne organe, prenosi žena.blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije