Za ova tri horoskopska znaka petak 13. će biti sjajan

0
Radiosarajevo.ba
Za ova tri horoskopska znaka petak 13. će biti sjajan
Foto: Ilustracija / Petak 13.

Plašite li se petka trinaestog? Taj dan ima lošu reputaciju i vjeruje se da donosi nesreću. Ovog mjeseca poklopit će se sa retrogradnim Merkurom u Jarcu, što može da donese poteškoće u komunikaciji i probleme s donošenjem odluka.

Uprkos ozloglašenoj reputaciji, zvjezdani aspekti upućuju na to da će ovaj dan mnogima ostati u lijepom sjećanju, a posebno ljudima rođenim u ovim znakovima.

Blizanci

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

 Za vas će ovaj dan biti ispunjen ljubavlju i nježnošću. Mnogi će dobiti priliku da ostvare svoje snove, posebno kada je riječ o ljubavi ili finansijama. Budete li otvoreni za promjene i nova iskustva, primetit ćete da sve polako dolazi na svoje mjesto.

Što Jarčeve najviše ljuti: Ovu stvar ne opraštaju lako!

Što Jarčeve najviše ljuti: Ovu stvar ne opraštaju lako!

Vaga

Vaše je samopouzdanje svakim danom sve jače, a u petak će biti na vrhuncu. Imat ćete zaista mnogo razloga da budete zadovoljni i ponosni na sebe. Mnoge očekuju uzbudljive promjene na polju posla i ljubavi.

Vodolija

Ne samo da vam petak 13. neće biti nesrećan već bi vam mogao ostati u sjećanju kao jedan od boljih dana u ovom mesecu. Vaš šarm, harizma i moć ubjeđivanja zablistat će u punom sjaju. Počnite da razmišljate o unovčavanju svojih talenata ili promjeni posla. Intimni život obećava uzbudljive trenutke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije