Za osobu u ovom znaku kažu da je najbolji partner i prijatelj

Radiosarajevo.ba
Za osobu u ovom znaku kažu da je najbolji partner i prijatelj
Ovaj znak je poznat po svojoj postojanoj osobnosti.

Bez obzira na situaciju koja se događa, on se može nositi s njom, na staložen i miran način.

On je uvijek stabilan i pouzdan, što ga čini izvrsnim partnerom i prijateljem mnogih kaotičnih znakova u zodijaku, piše „Daily vibes“.

On je – Bik!

Što možemo učiniti kako bi se Bik osjećao doista voljeno, podržano i poštovano, onako kako bi trebao?

Ponekad je Biku potrebno neko vrijeme kako bi posložio stvari na svoje mjesto.  Nestrpljivost ili nasrtljivost tu ne može donijeti ništa dobro.

Ako osjećate kao da vam je potrebno nešto malo više od vašeg Bika, jednostavno izrazite svoje potrebe, a zatim mu dajte malo prostora kako bi vam mogao prići.

On mora raditi stvari kada njemu odgovara, na svoj način. To će zahtijevati malo posla, ali na kraju će se isplatiti.

Bilo koji Bik će vam reći kako bi puno više volio da budete s njim potpuno iskreni, čak ako će ga to možda uznemiriti ili razočarati, nego da date obećanje za koje ne znate možete li izvršiti.

Povjerenje je Biku sve i bez njega  ne postoji šansa za uspješan odnos. Odaberite svoje riječi pažljivo i nikada nemojte davati obećanja ili jamčiti za nešto u što niste sasvim sigurni.

Bik nije za kratkotrajne, prolazne avanture. On želi da se stvari odvijaju polako, kako bi mogao upoznati svog partnera i stvarno iskusiti intenzivnu emocionalnu i romantičnu vezu s tom osobom.

Odvojite vrijeme za razgovor o svojim osjećajima, ne bojte se razgovarati o onome što oboje želite i trebate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije