Vrući horoskop: Koji je znak vaš idealni partner u seksu?

Radiosarajevo.ba
Vrući horoskop: Koji je znak vaš idealni partner u seksu?
Instagram / Ilustracija

U krevetu s Bikom čeka vas duga predigra, a Vage traže seksi scenografiju, fino rublje i senzualnu muziku

Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znakovima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet provjeriti šta kažu zvijezde.

OVAN

Asertivni i pomalo agresivni, Ovnovi traže pobjedu. Češće su lovci, nego lovine, a za svoja seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nježnosti vole masiranje glave.

Najbolji spoj: Lav, Vaga, Djevica, Škorpion

BIK

Više senzualni, nego seksualni, Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbjegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.

Najbolji spoj: Škorpion, Rak, Djevica, Jarac

BLIZANCI

Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mjestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvijek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.

Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Strijelac, Vodolija

RAK

Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju šta godi njihovom partneru/partnerici. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.

Najbolji spoj: Bik, Lav, Jarac, Ribe

LAV

Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom Lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvijek su dobro društvo, vole zadovoljiti, ali i biti zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osjetljivi na leđa.

Najbolji spoj: Škorpion, Ovan, Strijelac, Lav

DJEVICA

Energične su Djevice daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duga ljubljenja i nježne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osjećaj.

Najbolji spoj: Bik, Vaga, Ribe, Jarac

VAGA

Najprofinjenija od svih horoskopskih znakova, Vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nježna i osjetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, fino rublje i dobro promišljenu muziku.

Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Lav, Strijelac

ŠKORPION

Škorpioni su izrazito seksualni. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvijek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog jako izraženog libida i jakih emocija, često zanemaruju vlastite potrebe.

Najbolji spoj: Bik, Lav, Škorpion, Riba

STRIJELAC

U krevetu su šarmantni, nježni i pažljivi. Svakodnevni seks im može brzo dosaditi pa od partnera uvijek traže da budu spontani. Slobodne Strijelce često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama također vole određenu dozu slobode kako bi mogli isprobavati nove stvari.

Najbolji spoj: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija

JARAC

Baš kao i Škorpioni, Jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Kako biste ih uzbudili, nije potrebno ništa previše komplicirano. Ipak, noge i koljena su im osjetljiviji od ostatka tijela. Ne vole da ih se pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipa u javnosti, ali zato u krevetu itekako očekuju pohvalu.

Najbolji spoj: Rak, Bik, Jarac, Djevica

VODOLIJA 

Vodolije se smatraju najamanje konvencionalnima od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih se zavodi, ali ipak vole zadržati nešto vlastite moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti.

Najbolji spoj: Blizanci, Vodolija, Stijelac, Djevica

RIBE

Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pozornosti. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojit ćete ih maštovitom tehnikom. Više vole zadovoljiti, nego biti zadovoljeni.

Najbolji spoj: Škorpion, Rak, Djevica i Vaga, piše Zadovoljna.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije