Vladavina Škorpiona počinje 23. oktobra: Za ova dva znaka će donijeti veliki profesionalni uspjeh

0
Radiosarajevo.ba
Vladavina Škorpiona počinje 23. oktobra: Za ova dva znaka će donijeti veliki profesionalni uspjeh
Foto: Pexels / Poslovni uspjeh / Ilustracija

Sezona Škorpiona koja dolazi 23. oktobra i donijet će velike promjene za neke znakove.

Djevica

S vašim planetom, Merkurom, koji putuje dubokim nebom u znaku Škorpiona do 1.11., mogli biste biti vrlo usredotočeni na dovršavanje istraživačkog ili spisateljskog projekta. Unutar ovog procesa, mogli biste konkretno preuzeti briljantnu ideju oko 30.11., stoga nemojte odbacivati ​​intuitivne bljeskove, čak i ako se čine previše čudnim ili “tu negdje”.

Na početku sezone sve vodi prema pobjedničkom trenutku za vašu karijeru tokom godišnje opozicije Venera-Jupiter, što donosi sreću u ovom sektoru vašeg života.

Autoceste FBiH objavile impresivni snimak nove dionice na jugu Bosne i Hercegovine na Koridoru 5C

Autoceste FBiH objavile impresivni snimak nove dionice na jugu Bosne i Hercegovine na Koridoru 5C

To bi također moglo biti povezano s partnerstvom koje se formira između 4.11. i 15.11., kada se kozmički učitelj Saturn budi iz svog četveromjesečnog retrogradnog sna. Energija planeta s prstenom naglašava mogućnost udruživanja snaga s nekim tko bi mogao nadopuniti vaše već oštre sposobnosti i sposobnosti.

Zbog utjecajne opozicije Mars-Pluton, ova sezona također donosi promjene u vašim prijateljstvima. Između 22.10. i 4.11., mogao bi potaknuti tračeve pa čak i dramu unutar vašeg kruga. Iako se sada može činiti kao dobra ideja prepustiti se sočnom slušanju, imajte na umu da biste, ako to učinite, mogli otvoriti vrata priči koja će se razvijati u narednim mjesecima. Postavljanje granica sada je vaša najbolja opcija!

Vaga

Sezona koja je pred nama obećava da će biti radna. Ali umjesto da se fokusirate na svoj osobni život, nebo vam usmjerava pažnju na karijeru, ističući potrebu za ravnotežom kao i jasnim granicama.

Oko 4.11. možda ćete morati raditi prekovremeno i dok bi se neki zahtjevi šefova ili kolega mogli činiti prihvatljivima, ako kažete da, to bi vas moglo pripremiti za izgaranje u budućnosti. Riječ je o tome da radite pametnije, a ne nužno napornije, stoga započnite sezonu na pravi način pronalaženjem neobičnih (ali briljantnih) načina za rješavanje zahtjeva vaše industrije, između 24. i 28.10..

Neki od projekata koji su odgođeni ili su u pozadini neko vrijeme mogli bi povratiti brzinu nakon što se legendarni planet s prstenom (Saturn) probudi iz svoje duge retrogradnosti 15.11.. Očekujte da će se vaš inbox napuniti čak i prije ovog datuma – nakon svega, bogata Venera bit će u vašem komunikacijskom sektoru do 10.11..

Do sada imate dar brbljanja pa svakako napišite sve važne dokumente i prijedloge prije ovog datuma. Konkretno, 3.11. je sretan datum za isporuku bilo kakvih važnih uvida ili aplikacija koje možda imate u pripremi, predviđa Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije