Vjenčanice napravljene od toalet papira izgledaju fantastično

Radiosarajevo.ba
Vjenčanice napravljene od toalet papira izgledaju fantastično
Dan vjenčanja je najznačajniji dio života za sve parove na svijetu i svi oni se trude da od tog dana naprave sopstvenu bajku. Posebno je važna odjeća koju će budući mladenci na ceremoniji nositi, zbog čega iza takve potrebe stoji cijela industrija.

Mnoge mladenke za tu svečanost spremaju se danima i njihove haljine moraju odražavati ono što u njihovim očima odražava savršenstvo, no da li ste ikada čuli da one biraju haljine od toalet papira?

Quilted Northern2, kompanija za proizvodnju toalet papira, organizirala je takmičenje u dizajnu vjenčanica koje moraju biti izrađene od njihovog proizvoda. Ovo je 13. po redu takmičenje, koje je ugostilo deset talentiranih finalista, za čije potrebe je pribavljeno 247 rolni papira, kako bi kreirali svoja remek-djela.

Ubjedljivu pobjedu odnio je kreator Kari Kruleto, koji je osvojio 10.000 dolara za dizajn, a njegova bajkovita haljina podsjeća na najluksuznije vjenčanice.

Ipak, žiri je imao itekako težak posao jer su i drugi učesnici kreirali sjajne haljine, koje bi vrlo teško razlikovali od dizajnerskih vjenčanica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije