Vjenčanica mladenke posvađala internet: 'Uništili ste haljinu i učinili da izgleda kao smeće'

1
Radiosarajevo.ba
Vjenčanica mladenke posvađala internet: 'Uništili ste haljinu i učinili da izgleda kao smeće'
Foto: Instagram / Vjenčanica koja je izazvala raspravu na Instagramu

Fotografije jedne spektakularne vjenčanice nošene na vjenčanju brzo su postale viralni hit, izazivajući živahne rasprave na društvenim mrežama.

Modna kuća iz Prištine, specijalizirana za vjenčanice, podijelila je video snimak mladenke koja je zračila elegancijom u raskošnoj bijeloj haljini ukrašenoj srebrnim detaljima. Dok su mnogi oduševljeni izgledom i dizajnom, drugi su izrazili zgražanje zbog dubokog dekoltea na vjenčanici.

U opisu objave, modna kuća poziva buduće mladenke da se osjećaju kao kraljice na svom vjenčanju, dok haljina odiše bajkovitim šarmom, a rukavi i gornji dio stvaraju oblik leptira. Video je brzo privukao pozornost, prikupivši više od 1,7 miliona pregleda, ali su komentari bili podijeljeni. Dok neki hvale hrabrost i jedinstvenost dizajna, drugi kritiziraju smjelost i nepraktičnost dubokog dekoltea.

Konaković: Znao je krvnik i zločinac Ratko Mladić šta radi političko i vojno rukovodstvo RS

Konaković: Znao je krvnik i zločinac Ratko Mladić šta radi političko i vojno rukovodstvo RS

"Kraljevstvo je povezano sa skromnošću. Ova golotinja nema nikakve veze s ičim kraljevskim", glasio je jedan od komentara na vjenčanicu. "Uništili ste divnu haljinu i učinili da izgleda kao smeće", "Ovakav dekolte ne izgleda ni pristojno ni elegantno, a prije svega nije praktičan - pitajte mladenku može li opušteno plesati u ovome", "Zašto pokazivati toliko gole kože na svom vjenčanju?", "Mladenka se u ovome ne bi mogla pomaknuti, a da se ne zabrine da će joj proviriti bradavica", glasili su samo neki od komentara.

Cijena ove izuzetne kreacije iznosi oko 4.500 eura. Dok su neki komentarisali kako ova haljina ne odražava kraljevsku skromnost, drugi su izrazili zabrinutost zbog praktičnosti i smatrali je neprimjerenom za vjenčanje.

Sviđa li se vama ova vjenčanica ili smatrate da je previše izazovna za tu svečanu prigodu?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije