Vjenčanica koju su "dizajnirali" komentatori na internetu

Radiosarajevo.ba
Vjenčanica koju su "dizajnirali" komentatori na internetu
Francuski brend Grace Loves Lace sigurno je poznat svim budućim mladenkama.

Prošle je godine njihova vjenčanica Hollie bila najpopularnija na Pinterestu, a zbog velikog interesa brend je izbacio i njezinu poboljšanu verziju koju su nazvali Hollie 2.0.

Naravno, i druga varijanta haljine postala je pravi hit, a poučeni prijašnjim iskustvom, sada su opet odlučili poslušati želje obožavateljica na društvenoj mreži. No ovoga puta nisu unaprijedili postojeću popularnu haljinu, već su odlučili dizajnirati jednu posve novu, isključivo prema željama žena predloženih u 200 komentara na Pinterestu. Rezultat je bila savršena boho vjenčanica naziva Fabienne.

Haljina spuštenih naramenica izrađena je od najfinije francuske Chantilly čipke i ukrašena razigranim pomponima.

U gornjem dijelu uska s lepršavom suknjom A kroja i dugačkim šlepom, vjenčanica spaja boemski izgled s tradicionalnim te je ispunjenje snova svih budućih mladenki.

S obzirom na to da je ovu vjenčanicu dizajnirao Pinterest, sigurni smo da će se i ona proslaviti na društvenoj mreži, baš poput one od lani.

 

The gown that moves with the wind - Our HOLLIE 2.0 | stylist@graceloveslace.com.au #graceloveslace #theuniquebride

A post shared by Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije