Vibrator hladi stanare na 11. spratu

Radiosarajevo.ba
Vibrator hladi stanare na 11. spratu
Veduta nekretnine / Ilustracija
Stanari nebodera u zagrebačkom Travnom kažu da vibrator služi svrsi jer sad kroz vrata napokon može prolaziti hladniji zrak koji osvježava vrući hodnik, piše 24sata.hr.

U novozagrebačkom naselju Travno u neboderu neko je ostavio vibrator da drži vrata.

Stanari kažu da vibrator služi svrsi jer sad kroz vrata može prolaziti hladniji zrak koji osvježava vrući hodnik. Čitateljica portala 24sata.hr koja je jučer fotografirala "alatku" od nekih 10 centimetara kaže da ne zna koliko već dugo drži vrata.

"Kad mi je suprug rekao da vrata drži ružičasti vibrator, nisam mu vjerovala. Otišla sam van i imala što vidjeti. Očito nekome više ne treba", kazala nam je kroz smijeh čitateljica.

I ostali stanari 11. kata nebodera ne znaju tko je postavio čvrsti držač vrata. Neki imaju pouzdane sumnje.

"Pa to je sigurno netko od mladih postavio. Na takva mjesta se stavlja tvrđi karton", kazala je starija stanarka.

Ovo je drugi slučaj pojavljivanja tajanstvenih seksualnih pomagala na području Zagreba u posljednjih mjeseca dana. U junu je vibrator pao s nebodera u Gajnicama.

Vlasnica BMW-a zatekla je prije mjesec dana u Gajnica razbijeno staklo na autu, a samo metar dalje ležao je "krivac" - crni vibrator. Udario je u lijevi kut stakla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije