Veliki sedmični horoskop: Koga čeka tajna veza, a ko mijenja posao?

0
Radiosarajevo.ba
Veliki sedmični horoskop: Koga čeka tajna veza, a ko mijenja posao?
Foto: Pexels / Posao (Ilustracija)

Raku predstoje pozitivna finansijska rješenja i nove mogućnosti, Vagama će doći do velikog poboljšanja u odnosu s partnerom, a Bik treba pripaziti da se previše ne iscrpljuje na poslu.

Ovo je veliki sedmični horoskop:

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Refik Lendo u Ahmićima: Ne želimo osuditi naše susjede-katolike, mi želimo s njima živjeti.

Refik Lendo u Ahmićima: Ne želimo osuditi naše susjede-katolike, mi želimo s njima živjeti.

Posao - Smirite strasti kako ne biste poljuljali većinu odnosa. Moguća je prolazna kreativna kriza ili ćete površno pristupati zadacima. Pritisak rokova držat će vas u stanju pojačanog stresa.

Ljubav - Ovan će osjetiti zavodljive poglede osoba suprotnog spola. Pravi je trenutak za sklapanje veza, samo nemojte biti brzopleti. Bit će bolje ako inicijativa dođe od suprotne strane jer ste u razdoblju kada vam strpljivost i tolerancija nisu jače strane.

Mars u Blizancima od 20. augusta donosi nove prilike: Ova 3 znaka horoskopa čeka magičan uspjeh

Mars u Blizancima od 20. augusta donosi nove prilike: Ova 3 znaka horoskopa čeka magičan uspjeh

Zdravlje - Osjećat ćete napetost kojoj nećete znati uzrok. Možda vas izjedaju obiteljske razmirice i novčani problemi. Imate li još štogod godišnjeg odmora, dobro bi vam došlo more i plivanje. Otputujte makar za vikend.

Najbolji dan: 26. august
Najlošiji dan: 22. august

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Prepuni ste inicijative i želje za dokazivanjem. Nastojat ćete u svemu biti najbolji i to će vam polaziti za rukom. Najbolje učinke postići će oni čiji posao iziskuje kreativnost i originalne ideje.

Ljubav - Bikove očekuju napetosti s partnerom. Predmet bračne rasprave mogli bi biti novci ili štetan utjecaj nekih ljudi na vaš odnos. Nemojte se žrtvovati za druge i zbog toga zanemariti brak i partnera. Samci uživaju u vezi s vrlo komunikativnom osobom.

Zdravlje - Bit ćete odgovorniji prema sebi, a samim time i prema svome zdravlju. Mogli biste dogovoriti pregled kod stomatologa ili obavljati neke druge liječničke pretrage. Pripazite da se previše ne iscrpljujete na poslu.

Najbolji dan: 27. august
Najlošiji dan: 25. august

Ovo su najveće snage i slabosti svih horoskopskih znakova: Lav drugima može djelovati arogantno

Ovo su najveće snage i slabosti svih horoskopskih znakova: Lav drugima može djelovati arogantno

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Izvjesna je ovisnost o nekim ljudima i smanjena samostalnost u odlučivanju, a neke informacije bit će vam nedostupne. Morat ćete skrivati pravo stanje stvari. Prilagodite se timskom radu.

Ljubav - Predstoje vam susreti i poznanstva u kojima će dominirati privlačnost na prvi pogled. Bračni odnosi postat će strastveniji i puni međusobnog uvažavanja. Jedino vas posao previše odvlači od porodice – nadoknadite im to makar tokom vikenda.

Zdravlje - Blizanci će živjeti za ljubav, zabavu i društveni život. No tijelo bi vam od 21.8. moglo posustajati jer će vaš dnevni ritam biti previše intenzivan. Pazite se stoga izraženijih tjelesnih iscrpljenja. Čuvajte grlo i glasnice.

Najbolji dan: 21. august
Najlošiji dan: 27. august

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Raku predstoje pozitivna finansijska rješenja i nove mogućnosti, posebno ako ste pripravni na prihvaćanje honorarnog posla, česta putovanja i zahtjevnu komunikaciju s poslovnim partnerima.

Ljubav - Očekuju vas nezaboravni trenuci. Intenzivni osjećaji navest će vas da drukčije pristupite partneru ili donesete bitnu odluku vezanu uz zajedničku budućnost. Ako ste sami, češće izlazite jer su šanse da nekog upoznate doista velike.

Zdravlje - Mars u vašem znaku garancija je da vam ne manjka energije pa ste izdržljivi i otporni. Raspoloženje vam je dobro, a kako imate i naklonjenu Veneru, bit ćete veseli i društveni te proljepšanog izgleda.

Najbolji dan: 22. august
Najlošiji dan: 21. august

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Bez problema ćete se snalaziti u poslovnim zbivanjima, stjecati više povjerenja u saradnike i veće ovlasti. Razmišljate li o promjenama u karijeri, usmjerite svoja nastojanja u tom smjeru.

Ljubav - Riješit ćete neku davnu razmiricu koja vas je udaljavala od voljene osobe. Shvatit ćete da se bez iskrenosti i međusobnog povjerenja ne može ostvariti kvalitetna veza. Pojačan društveni život Lavovima samcima će otvoriti prigodu za novo poznanstvo.

Da li ste rođeni u toku dana ili noći? Evo kako položaj Sunca ima utjecaj na vaš horoskop

Da li ste rođeni u toku dana ili noći? Evo kako položaj Sunca ima utjecaj na vaš horoskop

Zdravlje - Mars u Blizancima izoštrava vašu percepciju pa ste oštroumni i imate odlično zapažanje. No psihička energija Lava je u znatnom padu, stoga je potrebno da se više odmara. Domaćice u znaku Lava neka se paze povreda u kuhinji.

Najbolji dan: 25. august
Najlošiji dan: 23. august

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Komunicirat ćete s velikim brojem ljudi, posebno mlađe dobi. Neki od njih mogu biti istaknuti u javnosti. Imat ćete uspjeha u polaganju ispita, zastupanju, posredovanju i umjetničkim zadacima.

Ljubav - Djevice privlače tajne veze, no upitno je koliko će prosperirati od takvih odnosa. Dođete li u priliku da prekršite bračni zavjet, pomislite na sve što možete izgubiti. Samci se pogledavaju s nekim, no nešto vas ometa da ostvarite ljubavnu vezu.

Zdravlje - Bit ćete tjeskobni, često ćete mijenjati raspoloženja pa ćete bližnjima u nekim trenucima biti neprepoznatljivi. Srećom imate podršku Sunca u svom znaku pa je vaš imunitet osnažen i ne prijete vam veći zdravstveni poremećaji.

Najbolji dan: 27. august
Najlošiji dan: 21. august

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Vage očekuju zastoji. Morat ćete uložiti više koncentracije i energije kako biste otklonili novčane probleme. Kolege će vas razočarati svojim postupcima pa se manje oslanjajte na timski rad i pomoć.

Ljubav - Doći će do velikog poboljšanja u odnosu s partnerom, a ako ste slobodni, upoznat ćete osobu prema kojoj ćete osjetiti iznimnu bliskost već pri prvom kontaktu. Mogli biste se jako brzo naći u vezi i uživati u otkrivanja vaših osobnosti i karaktera.

Zdravlje - Iako se nećete moći pohvaliti dobrim raspoloženjem, to vas neće spriječiti da uživate u druženjima i izlascima. Prijatelji će vas znati oraspoložiti. Ako ste stariji, mogle bi vas mučiti kronične tegobe i pritisak.

Najbolji dan: 21. august
Najlošiji dan: 23. august

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Bit ćete usmjereni na cilj, samostalni i poduzetni. Počinju se ostvarivati projekti za koje ste mislili da su neostvarivi. Poboljšavaju se odnosi i zasluženo vas sustižu neka priznanja.

Ljubav - Budete li se inatili, velika je mogućnost da se zamjerite partneru. Bit ćete ljubomorni, a nećete podnositi da partner taj isti osjećaj primjenjuje na vama. Prijatelj će vam dati odličan savjet – poslušajte ga i ono što čujete primijenite u praksi.

Zdravlje - Htjeli biste mira i odmora, no svega toga bit će premalo ove sedmice. Škorpione očekuje intenzivan tempo, posebno na radnom mjestu gdje će ih iscrpljivati napeti međuljudski odnosi, a možda i nesporazumi sa šefom.

Najbolji dan: 24. august
Najlošiji dan: 26. august

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Mnogi od vas sve intenzivnije razmišljaju o preseljenju i radu u inozemstvu. Strijelci koji su nezadovoljni primanjima i poslom, mogli bi na jesen nastaviti prekinuti studij ili se na neki drugi način educirati.

Ljubav - Mogli biste s partnerom planirati zajedničke novčane projekte ili ulaganja. Pritom ćete morati uskladiti razlike u stavovima. Samci, u nekog ste potajno zaljubljeni, no možda je druga strana zauzeta pa vas to smeta i ne znate što činiti.

Zdravlje - Nastavite li sa zabušavanjem, to će se vrlo brzo odraziti na vašoj liniji. Prisilite se barem na deset minuta laganog vježbanja. Raspoloženje će vam oscilirati od euforije do osjećaja praznine i nezadovoljstva.

Najbolji dan: 25. august
Najlošiji dan: 21. august

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Često ćete raditi prekovremeno, a nije isključena ni selidba u nove radne prostorije. Promjene na radnom mjestu su više nego očite i zasad vam idu na ruku, iako ih ne iskorištavate dovoljno.

Ljubav - Nezadovoljstvo partnerovim postupcima, nagnat će vas da započnete svađu te ga pokušate izmanipulirati emocionalnim ucjenama. Ipak, teško ćete dobiti ono što želite. Ako ste u nekog zaljubljeni, pred vama je vrlo burna i strastvena veza.

Zdravlje - Veseli i dobrog raspoloženja, Jarci će voditi aktivni život ispunjen šetnjama i raznim drugim fizičkim aktivnostima. Manje tegobe mogu se pojaviti kod onih koji imaju osjetljivu kožu lica. Posavjetujte se s kozmetičarkom.

Najbolji dan: 27. august
Najlošiji dan: 22. august

Vodolija 21. 1. - 18. 2.

Posao - Planeti će istaknuti važnost novčanih ulaganja, kreditnih obveza, imovine i podrške drugih ljudi. Neoprezan odnos prema novcu mogao bi vas finansijski unazaditi pa budite oprezni.

Ljubav - Vodolije očekuju zanimljivi kontakti na poslu. Više ćete se družiti s ljudima s kojima dijelite iste profesionalne interese pa nisu isključene obostrane simpatije s nekim koga svakodnevno viđate. Ako ste u braku, teško ćete izbjeći pokoju žešću svađu.

Zdravlje - Lijepo aspektirani Mars i Venera prema vašem znaku daju vam obilje tjelesne energije, ali i šarma. Više ćete izlaziti i zabavljati se, a brige koje su vas donedavno morile više vam se nećete činiti nerješivima.

Tri znaka koja lako dolaze do novca: Provjerite je li vam bogatstvo zapisano u zvijezdama

Tri znaka koja lako dolaze do novca: Provjerite je li vam bogatstvo zapisano u zvijezdama

Najbolji dan: 22. august
Najlošiji dan: 26. august

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Odnosi saradnje i partnerstva iziskivat će promišljeni nastup. Mogući su sukobi s neistomišljenicima. Radit ćete pod pritiskom i preuzeti na sebe tuđe poslove koje biste najradije izbjegli.

Ljubav - Planeti će Ribama istaknuti pustolovni duh, sklonost osjećajnom istraživanju, a možda i donijeti ljubavnu sreću s privlačnom osobom. Nisu isključeni susreti i poznanstva na putovanju ili putem interneta. Bračni su odnosi čvršći i stabilniji.

Zdravlje - Mučit će vas nadutost i zadržavanje tekućine u organizmu. Pokušajte se što više kretati i smanjiti unos soli u organizam. Poslovni stres mogao bi vas oslabiti i učiniti prijemčivijima za zdravstvene tegobe, piše 24sata.

Najbolji dan: 23. august
Najlošiji dan: 21. august

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije