Večernja zabava: Kako varaju horoskopski znakovi?

Radiosarajevo.ba
Večernja zabava: Kako varaju horoskopski znakovi?

Možete li i naslutiti da vas vaš partner vara? Jeste li već do sada možda primijetili neke znake? Zabavite se uz večernji horoskop i saznajte neke od osobina horoskopskih znakova ukoliko su nevjerni.

Ovan

Ako Ovan vara, to znači da im ne posvećujete dovoljno truda i pažnje, a to mogu činiti i iz osvete ako su jako povrijeđeni. Nakon što prevare, Ovnovi postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati oko izgleda, često se svađati i govoriti da niste isti kao prije

Bik

Pripadnici ovog znaka se upuštaju u prevaru zbog rutine u odnosu, ali i uslijed snažne seksualne privlačnosti prema nekom novom. Iako vješto skrivaju osjećaje, Bikove otkriva iznenadna i pretjerana briga o izgledu (kupovina nove odjeće ili često odlaženje frizeru, teretana). Nagla promjena navika, češći izlasci i skrivanje mobitela valjan su razlog za sumnju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka varaju ili ako nema šanse da se to sazna, ili ako im je svejedno za odnos u kojem jesu. Kad varaju,  vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Čak angažiraju prijatelje da im služe kao alibi. Iako su uvjereni da ih ne možete otkriti, s vremenom se opuste. Zaskočite li ga i na brzinu mu postavite zamku s nekoliko unakrsnih pitanja, zbunit će se i tako sve otkriti.

Rak

Nema univerzalnog razloga za prevaru kod Rakova, no jedno je sigurno - oni ne žele izgubiti sigurnost, ali ni ljubavnika. Na nevjeru će upozoriti često izgovaranje umorom i opterećenošću obvezama. Kao rezultat odbijat će seks i emocionalno se udaljavati. Postane li Rak rastrošan, a vi ne znate na što troši novac, pojačajte oprez.

Lav

Pripadnici ovog znaka će najčešće varati isključivo zbog seksa i uzbuđenja. Kad varaju glumit će da je sve u redu. Postat će savršeni partneri, pa će muškarac Lav ugađati na sve načine, a žena pripremati najdraža jela i uvijek biti dotjerana. Priznati neće nikad, ma ni da ih uhvatite na djelu, još će vas napasti što uopće to mislite. 

Djevica

Djevica se u prevaru najčešće upušta jer je duboko razočarana partnerom i zapravo više ne želi biti u odnosu, ali još nije osmislila kako će izaći iz njega pa će na to natjerati drugu stranu. Kad varaju, uvijek će za sve imati alibi. No postat će kritični i provokativni te stalno isticati vaše mane. Počne li žena Djevica izbjegavati seks, posumnjajte.

Vaga

Ni pripadnici ovog znaka nisu imuni na prevaru, a nju se upuštaju ako se zaljube. Kad varaju, ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se uređuju, tuširaju i presvlače. Sve će učiniti da zataje nevjeru, a sazna li partner, reći će da je to samo flert.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka mogu varati iz čitavog niza razloga, no čim se upuštaju u to, znači da su toliko uvjereni u svoje sposobnosti zataškavanja da se to nikad neće otkriti. Škorpion vara vrlo samozatajno i smireno. Muškarac Škorpion uredno će spavati s partnericom i neće gubiti interes za nju, a žene će odati zaljubljen pogled. No i dalje će biti ljubomorni i stalno provjeravati, prvenstveno jer to oni sami rade. 

Strijelac

Pripadnici ovog znaka varaju ako više nisu sretni i nedostaje im fizičke privlačnosti u vezi. Otkrit će ih filozofiranje pa će muškarac Strijelac govoriti da vam je veza postala monotona, a žena neće ništa braniti i propagirat će ravnopravnost. No prije nego što partner potvrdi svoje sumnje dokazima, Strijelci će sami priznati.

Jarac

Pripadnici ovog znaka će varati ako ih njihov partner uzima zdravo za gotovo i općenito se osjećaju jadno u odnosu. Tada se upuštaju u aferu koja će im donijeti distrakciju i utjehu. Upuste li se u nevjeru, ona može označiti kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dvije strane. Ako je riječ o prolaznoj pustolovini, najvjerojatnije za to partner nikad neće saznati.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ne varaju često, no ako to čine - oni će to gotovo svom partneru i nacrtati. Bit će nezainteresirani za odnos, govoriti dvosmislene izjave o budućnosti, predlagati ideju otvorene veze ili uzimanja pauze. Žena Vodolija će govoriti da joj treba društva i da ju veza guši, a na svaki upit će reagirati odbrambeno.

Ribe

Ribe mogu da vole više partnera odjednom i da se prema svima odnose isto. Umiju lako da se izgube u sopstvenim lažima, a najbolje ćete ih razotkriti ako malo popiju. Tada će da progovore o svemu, a sutra sve poreći. Toliko se vežu za partnera da na nevjeru ponekad i zažmire. Ne žele da vide istinu, a ako je partner grubo "servira", histerisat će i pasti u depresiju, ali ga neće ostaviti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije