Uskoro nas čeka pun mjesec: Evo šta to znači za svaki horoskopski znak

1
Radiosarajevo.ba
Uskoro nas čeka pun mjesec: Evo šta to znači za svaki horoskopski znak
Foto: Pexels / Pun Mjesec

Proverite svoje astrološke prognoze za pun mjesec i otkrijte kako će utjecati na vaš horoskopski znak.

Pun mesec i pomračenje u Vagi 25. marta donose drugačiju energiju svima, a svaki znak horoskopa fokusira se na posao, ljubavnu romansu, zdravlje, kreativnost, psihologiju...

Otkrijte čemu ćete se vi okrenuti:

Petak u Sarajevu: Vozačima uručena 645 prekršajna naloga

Petak u Sarajevu: Vozačima uručena 645 prekršajna naloga

Ovan

Za Ovnove će pun mjesec donijeti fokus na poštovanje rutine i brigu o zdravlju. Morat ćete da isplanirate svoje vrijeme kako biste se pozabavili nekim zdravstvenim pregledima. Jak naboj emocija u kancelariji kada su u pitanju prilike na poslu.

Bik

Bikovi se koncentrišu na svoju porodicu, djecu, partnera, kreativne hobije. Sjajno je vrijeme da se napokon opustite i posvetite nečemu što zaista volite da radite jer će vam sigurno prijati. Intenzivne emocije kada je u pitanju neko ko vam nije zvanično partner.

Blizanci

Tokom ovog perioda, Blizanci će se fokusirati na dom i porodicu. Sredite svoju kuću i organizujte druženje s bliskim ljudima. Imat ćete želju da sredite životni prostor i možda preuredite enterijer.

Rak

Rakovi su veoma zauzeti po pitanju posla i komunikacije s drugim ljudima. Slobodno podijelite teret koji osjećate, bit će vam lakše da se riješite opterećujućih misli koje vas opsjedaju. Emotivni dani slijede.

Lav

Lavovi su previše fokusirani na novac, zaradu... Ovo jeste sjajno vrijeme da preispitate i svoje finansije, kao i ciljeve i način zarade, ali pripazite da vam to ne oduzme previše dragocjenog vremena ili pokvari odnos s nekim koga volite, piše Glossy. 

Djevica

Djevicama dolaze intenzivni dani puni emotivnih naboja; imate krizu identiteta, pitate se ko ste, gdje ste, čemu težite... Ovo je dobro vrijeme da zaista počnete da vodite računa o sebi, ali i o drugim ljudima koji su vam važni.

Vaga

Vage analiziraju svoja osjećanja, osluškuju sebe, dok se vaša podsvijest aktivira. Obratite pažnju na svoje snove u ovom periodu, praktikujte meditaciju, duboko disanje i, generalno, sve ono što vas smiruje.

Škorpija

Škorpijama je pravo vrijeme za druženje. Okružite se ljudima koje volite, koji su vam bliski i s kojima se lijepo slažete, pa dobra energija neće izostati. Ovo je sjajna prilika za grupne aktivnosti, te ne budite lijeni ako vas neko pozove na piknik, večeru ili piće.

Strijelac

Ljudi u rđeni u ovom znaku se fokusiraju na to kako se predstavljaju u javnosti i kako izgledaju drugima. Imate snažnu želju da ispunite svoje ciljeve i idete ka tome. Moguće su pojačane emocije kada je u pitanju vaš posao, pa se potrudite da se privatno "isključite" od toga.

Jarac

Jarčevi se fokusiraju na putovanja i edukaciju. Možete planirati more, odmor, neki izlet u skorijoj budućnosti ili isplanirati upisivanje nekog kursa. Bitno je da ne odustajete od svojih ideja i otvarate nove horizonte.

Vodoilija

Vodolije se okreću svom privatnom i ljubavnom životu. Intimni i finansijski problemi mogu da počnu da vam stvaraju probleme i pojačane emocije, pa je bitno da to "ne gurate pod tepih", nego rješavate sa partnerom što prije.

Ribe

Ribe su fokusirane na svoje veze, ljubavne ili poslovne. Ako imate problema s emotivnim ili poslovnim partnerom, recite to odmah i popričajte o stvarima koje mogu da se promijene; nemojte odmah padati u vatru u tim razgovorima, nego ostanite smireni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije