Unesite čaroliju u svoj dom: Ukrasima prenesite magiju Božića

Radiosarajevo.ba
Unesite čaroliju u svoj dom: Ukrasima prenesite magiju Božića
Thinkstock / Ilustracija
Dočekajte Božić uz lampice, svijećice, ukrase na prozorima, blagdanske kolačiće i vijenac kojeg možete i sami izraditi.

Blagdansku atmosferu dočarajte zanimljivim ukrasima kako biste prenijeli čaroliju Božića.

Evo ideja kako ukrasiti dom

1. Vijenac

Na vrata objesite vijenac koji možete nabaviti po vrlo niskim cijenama, a možete ga izraditi sami od grana, lišća, svijećica i ukrasa koje ćete naslagati i zalijepiti na vijenac. Dodaje malo mašte i bit će to najljepši vijenac uz kojeg ćete se okupljati za stolom. 

2. Miris blagdana

Ispecite omiljene suhe kolače. Stavite ih u ukrasnu kutiju ili na božićnu tacnu. Nabavite kalupe u obliku zvjezdica, Djeda Mraza, polumjeseca i slično. Ispecite kekse, ukrasite ih i dobili ste zanimljive božićne ukrase koje možete razmjestiti po stanu. Ujedno su jestivi i dekorativni.

3. Ukrasi

Ako u kući imate stepenice, ukrasite ih lampicama, čestitkama i drugim božićnim dekoracijama. Zanimljivo mjesto za osvježiti prostoriju je ormar u kojeg možete staviti čestitke, ukrasne svjećice, male figure Djeda Mraza, kuglice za bor

4. Prozori

Na prozore otisnite slike pahulja, ptice, kućice, češera, saonica, zvončića, snjegovića, anđela, bora. Ukrasiti ih možete i ukrasnim trakama i granama koje možete lako nabaviti u prirodi. Svijećice također možete postaviti uz prozor kako bi se vidjele i s vanjske strane vašeg doma.  

5.Terasa

Pomoću lampica ukasite balkon. Postoje ukrasne lampice prilagođene vanjskim uvjetima.  Kupite i Djeda Mraza za napuhivanje koji će se penjati do dimnjaka vaše kuće i prizivati Božić.    

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije