SAD / Udata advokatica se u slobodno vrijeme bavi prostitucijom: Volim taj posao

11. 09. 2019. u 13:22:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 935

Bivša striptizeta, danas udana žena i majka, koja radi kao advokatica na pola radnog vremena, u slobodno se vrijeme bavi prostitucijom, a suprug je u tome podržava.

Katherine Sears bez problema govori o svojoj dvostrukoj karijeri i tvrdi da su "prostitutke neki od najboljih ljudi koje poznaje".

Supruga s kojim danas radi u advokatskom uredu upoznala je dok je studirala pravo. John kaže da ga nije briga za drugi posao svoje supruge, jer je od starta znao da se time bavi.

Katherine se pravom bavi jednu sedmicu u mjesecu u Iowi u kojoj živi, a preostale tri sedmice odlazi u Nevadu, jedinu državu u Americi u kojoj je prostitucija legalna.

"Volim seks. Seks je zabavan. I mogu dobro zaraditi", priznaje Katherine koja u prosjeku zaradi oko 45 hiljade funti mjesečno.

Katherine se bori za legalizaciju prostitucije te smatra da bi sve žene trebale imati pravo naplatiti svoje seksualne usluge. Također, besplatno brani sve klijente koji imaju problema sa zakonom zbog prostitucije.

"Provela sam dvije godine radeći kao prostitutka u legalnom bordelu i nekoliko godina kao striptizeta. Volim taj posao", zaključila je.

KOMENTARI (3)