U zidu kuće našli su "blago" staro 40 godina

Radiosarajevo.ba
U zidu kuće našli su "blago" staro 40 godina
Foto: Peter Brown / Nestale stvari iz ormarića

Čudan je i uzbudljiv osjećaj pronaći u ormaru staru jaknu koji niste vidjeli godinama.

Sada zamislite da umjesto jakne imate ormarić za lijekove s malom rupom kroz koju će propadati stvari i završiti u zidu.

Upravo je korisnik mreže Imgur, Peter Brown, sasvim slučajno u svojoj kući naletio na jednu vrstu vremenske kapsule. Fotografije koje je podijelio na mreži Imgur izazvale su pažnju mnogih jer ih je ono što je bilo na fotografijama vratilo u drage osamdesete godine prošloga vijeka.

Naime, kako su iz ove porodice ispričali za portal Bored Panda, primijetili su rupu u zidu iza kutije za prvu pomoć. Pronašli su predmete koji su tu propadali godinama, decenijama.

Da sve bude čudnije, bilo je tu i predmeta „nestalih“ prije 40 godina.

Znali su da su im neke stvari propale, ali nikada nisu „išli u lov“, donedavno. Otvorili su zid i pronašli pravu riznicu medicinskih i kozmetičkih potrepština.

Među mnoštvom predmeta koje su pronašli su losion Jergens, bočica parfema Brut, antiseptik Bactine, razne tablete, AquaVelva Musk aftershave...

Njihov post je postao viralan i sakupio je više od 127.000 pregleda i nekoliko hiljada komentara u samo jednom danu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije