U podrumu 200 godina stare kuće pronašli šokantnu prostoriju: Pogledajte šta su zatekli unutra

0
Radiosarajevo.ba
U podrumu 200 godina stare kuće pronašli šokantnu prostoriju: Pogledajte šta su zatekli unutra
Foto: Collage / Podrum

Svojevrsna senzacija dogodila se kada je korisnica TikToka Mystee (@mysteeipong) upozorila ljude na TikToku na situaciju koju je zatekla nakon što je otkrila nešto neobično zbog misterioznog curenja u njenoj kući staroj 200 godina.

U nizu videa, Mystee i njen suprug otkrili su skriveno područje u svojoj kući u New Yorku nakon što su primijetili curenje vode iz nepoznatog dijela podruma.

Mystee je istakla da je njen suprug Ken, koji ima iskustva s jezivim stvarima, odlučio istražiti podrum, a par je započeo s otkrivanjem "zanimljive historije" onoga što su pronašli. U viralnom videu objavljenom prije nekoliko dana, Mystee, koja je "veoma zainteresirana za historiju", otkrila je svoja prilično čudna otkrića.

Elegancija i podrška: Mirela Bećirović u centru pažnje na reviji mladih dizajnera

Elegancija i podrška: Mirela Bećirović u centru pažnje na reviji mladih dizajnera

Naime, otkrila je zazidana vrata u svom podrumu koja vode do sobe. "Čak možete vidjeti vrata oko toga", rekla je u TikTok videu.

Uprkos njihovom iskustvu u području, par nije imao odgovarajući alat za takvu situaciju. "Srećom, to su blokovi od opeke, pa su ih iskopali, ali još uvijek nismo uspjeli proći kroz drugi dio", rekla je.

@mysteeipong

#historichome #creepybasement

♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Razlog tome je što je soba ispunjena kamenjem. Nakon toga, Mystee je istražila povijest svoje kuće i otkrila kako vjeruje da je soba možda bila povezana s tunelom.

"Nisam znala da moja kuća ima veze s podzemnom željeznicom", rekla je, dodavši: "Analizirali smo Clarkson i stvarno, osam minuta dalje postoji stanica", javlja Klik.

@mysteeipong

Part 2 - Finding a Room in our Creepy Basement in our 100 Year Old House #historichome #creepybasement

♬ Gothic Horror Dark Creepy Music Box(1316996) - kurata
@mysteeipong

🚨 Read Caption 🚨 1. We’re not dead 2. We haven’t gotten this open, but we will this weekend when we get more tools 3. This will not be 400 parts, i dont want my basement to flood 4. This is not saying our house is a part of the underground railroud - this is saying that suggestions people made **might** be true 5. Lastly, this is a repost - I removed our district from it for those concerned

♬ original sound - mysteeipong

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije