U karanteni ošišala psa, rezultat je šokirao i nasmijao hiljade ljudi

Radiosarajevo.ba
U karanteni ošišala psa, rezultat je šokirao i nasmijao hiljade ljudi
Foto: Bored Panda / Hermione Olivia

Novonastala situacija u svijetu nam je donijela brojne teške stvari s kojima se moramo nositi kako god znamo.

Nismo navikli na zatvorene dućane, kafiće, restorane te salone za uljepšavanje. Mnoge žene žale se na velike izraste, a neke osobe čak posežu za makazama i mašinicama te se odlučuju biti sami svoji frizeri.

Isto je i sa psima. Oni, također, moraju čekati na šišanje još neko vrijeme. Neki su vlasnici strpljivi, a neki su odlučili stvari uzeti u svoje ruke. Hermione Olivia spada u ovu drugu grupu. Ona je svog psića Masha ošišala sama i poručila je svijetu da to baš i nije lak posao.

"Uzela sam makaze koje jednostavno nisu predviđene za šišanje i počela sam od glave. To su dvije velike greške koje sam napravila i ne bih ovo preporučila nikome", rekla je Olivia za magazin Bored Panda.

Masha nova frizura nije uljepšala, no ipak mu je donijela slavu. Na Instagramu je dobio više od dvije hiljade lajkova i sedam stotina komentara. Moramo priznati da to nije loša brojka za tako lošu frizuru.

U nastavku pogledajte Mashov novi izgled:

Hermione Olivia  - undefinedFoto: Bored Panda: Hermione ošišala psa

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije