Trik iz TV emisije pokušala izvesti kod kuće i završila u zavojima

1
Radiosarajevo.ba
Trik iz TV emisije pokušala izvesti kod kuće i završila u zavojima
Facebook / Áine Lynch

Nevjerovatna nesreća dogodila se ženi u Irskoj. Naime na jednom jutarnjem programu vidjela je kako sama ocjenjuje sjajnu caku za doručak i riješila da je isprobam. No, nije ispalo kako je očekivala, debelo se pokajala.

Cijeli događaj objavila je na svom Facebook profilu Áine Lynch (35), majka dvoje djece koja je u popularnom britanskom jutarnjem programu vidJela caku za spremanje poširanih jaja koju je odlučila da isproba.

Caka se sastoji u tome da se jaje razbije u šolji u koju ste prethodno sipali malo vode. Šolju onda stavite u mikrovalnu i za minut dobijate savršeno poširano jaje. Voditeljka je pred kamerama taj trik izvela bez ikakvih problema, a Aine se zainteresovala i pokušala postupak da ponovi.

"U subotu ujutro smo moj suprug i ja ustali, spremili djecu i ja sam krenula da spremam doručak. Napunila sam šolju vodom, razbila jaje i ubacila ga i ubacila šolju u mikrovalnu na 60 sekundi. Jaje je bilo prekuhano pa sam uradila isto to, ali ovog puta sam drugo jaje kuhala 50 sekundi. Kad je mikrovalna završila, izvukla sam šolju i u narednoj sekundi jaje je eksplodiralo, a ključala voda je završila na mojim grudima, licu i vratu. Počela sam da vrištim, muže me je odveo u kupatilo i počeo da me poliva ledenom vodom. Potom je otišao do apoteke da vidi kako da mi pomogne", piše Aine.

Ona kaže da je na svu sreću dobro, ali da je objavila slike na Facebooku kako bi upozorila sve koji namjeravaju da isprobaju ovaj trik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije