Tri znaka horoskopa odbrojavat će do kraja decembra 2022: Koga muče pare, a ko je u konfliktu?

0
Radiosarajevo.ba
Tri znaka  horoskopa  odbrojavat će do kraja decembra 2022: Koga muče pare, a ko je u konfliktu?
Foto: Pexels / Horoskop/Ilustracija

Ne očajavajte unaprijed - budite strpljivi da prođe još ovaj mjesec i ispratit ćete 2022. kako dolikuje.

Mjesečni horoskop za decembar donosi brojne promjene, a zvijezde će posebno biti naklonjene pojedinim horoskopskim znacima. Dok će ih sreća pratiti na svakom koraku, postoje znaci koji će željeti da se ovaj mjesec završi što prije. Astrolozi navode da će se suočiti sa brojnim poteškoćama i obavezama koje će ih ometati u uživanju i opuštanju, a evo o kojim znacima je riječ, piše mondo.rs

OVAN
Početak mjeseca djelovat će vrlo optimistično - činit će se da vam sve ide od ruke, ali entuzijazam brzo opada. Ljudi koji su rođeni u znaku Ovna suočit će se sa velikim pritiskom na poslu. Kao da to neće biti dovoljno, uslijedit će i brojni ljubavni problemi koji će ugasiti energiju Ovnova. Zbog toga će im biti teško da riješe sve poteškoće koje se nameću, a guranje problema pod tepih stvorit će dodatnu tenziju. Ipak, sam kraj godine bit će onakav kakav ste zamislili - čim uplovite u 2023. godinu, vratit će vam se osmijeh na lice.

Femicid još uvijek nije zasebno krivično djelo u Bosni i Hercegovini

Femicid još uvijek nije zasebno krivično djelo u Bosni i Hercegovini

Objavljen sedmični horoskop do 4. decembra: Koja tri znaka Zodijaka će biti najsretnija

Objavljen sedmični horoskop do 4. decembra: Koja tri znaka Zodijaka će biti najsretnija

RAK
Rakovima će u decembru faliti vrijeme za sebe. Bit će neverovatno posvećeni drugima i usmjereni na zadovoljavanje tuđih potreba, da će u potpunosti zanemariti svoje probleme. Mislit će da su sretni ako su i drugi sretni i ako su nekome pomogli, ali to će biti daleko od istine. Njihovo nezadovoljstvo u ovom mjesecu može u jednom trenutku da eskalira i da dovede do brojnih konflikata. Horoskop savjetuje da u decembru naučite da kažete "ne" kako bi vam bilo lakše i bolje.

VAGA
Vagama će fokus u ovom mjesecu biti na finansijskoj situaciji. Početak mjeseca bit će sasvim normalan, ali onda će se javiti novčani problemi koji će Vage učiniti znatno neraspoloženima. Horoskop savjetuje da u ovom mjesecu smanjite hedonizam i potrebu za rasipanjem. Mogući su porodični problemi zbog toga, konflikti sa članovima porodice, pa se potrudite da izbjegnete nagle i ishitrene reakcije. Takođe, Vage treba posebno da obrate pažnju na nova poznanstva koja slijede na samom kraju godine. Ne treba svakog olako puštati u život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije