Tri linije na malom prstu otkrivaju vam DUŠU!

Radiosarajevo.ba
Tri linije na malom prstu otkrivaju vam DUŠU!
Sigurno ste primjetili da površina prstiju između svakog od tri zgloba nije jednaka.

U hiromantiji se vjeruje da upravo dužina svakog od tri dijela prsta određuje i karakter ličnosti, a u tu svrhu je naročito dobar mali prst.

PRVI DIO

Ako vam je prvi dio između zglobova, onaj najudaljeniji od dlana, ujedno i najduži, znači da ostavljate dubok utisak na ljude. Posmatraju vas kao lidera jer se izdvajate iz mase, i svaki put kada imaju problem, uglavnom će se obratiti vama za savjet.

SREDNJI DIO

Ako vam je srednji deo prsta najduži, vrlo ste nježni i brižni. Brinete o svima u vašoj okolini i prava ste majčinska figura. Uz to ste i saosjećajni, i svačiju patnju osjećate kao svoju.

S druge strane, ako vam je ovaj dio prsta najkraći, vrlo ste tvrdoglavi i čak i kada znate da griješite nećete odstupiti od svojih uvjerenja, pa ste vrlo naporni za sve u svojoj okolini.

TREĆI DIO

Ako vam je treći dio prsta, onaj najbliži dlanu, kraći od ostala dva dijela, vrlo ste smireni i izuzetno su rijetke prilike kada će vas neko čuti da povisite ton ili kažete ružnu riječ. Izuzetno ste iskreni, ali i naivni jer očekujete da su svi poput vas, pa često zbog te svoje osobine i nadrljate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije