Astro / Tri horoskopska znaka kojima mjesec oktobar donosi sreću u ljubavi

04. 10. 2019. u 16:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 35

S početkom mjeseca oktobra ušli smo u sezonu Vage koja traje sve do 22. dana ovoga mjeseca.

Utjecaj horoskopskog znaka koji simbolizira ravnotežu i harmoniju, mnogima će pomoći da donesu neke odluke koje će uvesti sklad u njihov život.

Također, ovo je period u kojem je najlakše dovesti u red i ljubavni život, a astrolozi s portala YourTango ističu tri znaka kojima sezona Vage donosi najviše sreće u ljubavi:

Blizanac

Blizancima se u sezoni Vage smiješi puno koketiranja, novih poznanstava i spojeva. Kliknut ćete s puno ljudi no to ne znači da se odmah morate s nekim upustiti u vezu. Tijekom sezone Vage opušteno uživajte u flertanju, jer vam sezona Strijelca svakako donosi nešto ozbiljnije.

Vaga

Očekivano, za Vage je ovo najbolji period na svakom polju, pa tako i na ljubavnom. Lako ćete privlačiti pažnju drugih zbog čega ćete se napuniti samopouzdanjem i odvažiti se na neke svari na koje inače ne biste, poput prilaženja frajerima ili odlaska na spoj na slijepo. Prihvatite sve što vam se nudi jer, čak i ako ne nađete ljubav, sigurno ćete se dobro zabaviti.

Vodolija

U sezoni Vage Vodolije bi mogli upoznati ljubav svog života. Ovaj period donijet će vam puno novih poznanstava i velike su šanse da ćete naletjeti na nekoga tko će vas oboriti s nogu. A s obzirom na to da znate da vas očarati može samo neko tko je sličan vama, slobodno se možete opustiti i biti svoji.

NEMA KOMENTARA