To je odgovornost: Bacanje u zrak Putinove kćerke, teške dvije milijarde dolara

Radiosarajevo.ba
To je odgovornost: Bacanje u zrak Putinove kćerke, teške dvije milijarde dolara
/ printscreen
Obzirom na buran život koji vodi nejasno je zašto je Katerina Tihonova odbacila očevo, a odabrala prezime bake s majčine strane.

Jer, Tihonova je rođena kao Katerina Putina 31. augusta 1986. godine u istočnonjemačkom Dresdenu gdje je njen otac Vladimir Putin gradio karijeru oficira KGB-a.

Nakon što je Putin postao predsjednik Rusije 2000. godine Katerina se nije mnogo pojavljivala u javnosti. Za nju se malo čulo sve dok nije otkriveno da je Katerina aktivna na Moskovskom Univerzitetu gdje se predstavlja kao Tihonova po srednjem imenu bake Jekaterine Tihonove Škrebneve.

Prije tri godine Katerina se udala za Kirila Šamalova, sina Nikolaja Šamalova, dugogodišnjeg Putinovog prijatelja i jednog od vlasnika Banke Rusije. Bogatstvo bračnog para Šamalov-Tihonova procjenjuje se na oko dvije milijarde dolara.

U posljednje vrijeme Putinova kćerka se zagrijala za akrobatski ples, a partner joj je Dmitrij Aleksejev. Tihonova se takmičila na nekoliko turnira u akrobatskom rokenrolu na kojima je privukla pažnju energičnim nastupima i virtuoznim akrobatskim pokretima.

Mora se priznati da Aleksejev ima veliku odgovornost kad baca u zrak Putinovu kćerku. Pogledajte snimak njihovog nastupa u Zagrebu u junu na 2016 World Mastersu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije