Tiktokerka objavila bizarna "pravila za brak" i izazvala veliku raspravu na internetu

1
Radiosarajevo.ba
Tiktokerka objavila bizarna "pravila za brak" i izazvala veliku raspravu na internetu
Foto; Printscreen / TikTok / Jojo Sorell

Svako ima svoja pravila i načine ponašanja kada su u vezi, ali jedna djevojka izazvala je raspravu na društvenim mrežama kada je otkrila pravila koja ima u braku, dok su ona i njen suprug još uvijek na fakultetu.

Jojo Sorell objavila je video na TikToku u kojem je otkrila glavna pravila za nju i njenog supruga Tuckera, a lista je brzo šokirala druge korisnike, piše Večernji.hr.

Prvo pravilo bilo je da ona i njezin suprug ne smiju sjediti pokraj osobe suprotnog spola na predavanjima te kada se radi o grupnim raspravama na fakultetu ili fakultetskoj stranici, smiju odgovarati samo na pitanja koja su postavile osobe suprotnog spola.

Gol za Željezničar: Plavi stigli do vodstva i podigli Grbavicu 'na noge'

Gol za Željezničar: Plavi stigli do vodstva i podigli Grbavicu 'na noge'

"Treće pravilo nam je teško poštovati, ali pokušavamo da imamo profesore koji su istog spola kao i mi. Imam jednog muškog profesora psihologije, ali Tucker onda uvijek sjedi na predavanju sa mnom", objasnila je Jojo.

I zadnje pravilo koje je otkrila je da na početku svakog semestra prilikom upoznavanja drugih studenata, uvijek moraju naglasiti da su u braku kako niko ne bi pokušao prijeći granicu. Njena pravila brzo su izazvala burnu raspravu u komentarima, a mnogi korisnici optužili su par da imaju ozbiljne nesigurnosti i probleme s povjerenjem.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@jojosorrell/video/7142857386741517610[/tiktok]

"Ovako izgleda kada je neko nesiguran u svojoj vezi", komentirala je jedna korisnica, dok je druga sarkastično dodala: "Zvuči kao jako zdrava i sretna veza…". Jojo je zatim objavila još jedan video u kojem je dodala još pravila koje ona i Tucker moraju slijediti u svom braku.

"Prvo, ako moramo kontaktirati osobu koja je suprotnog spola, uvijek uključujemo i nas u te razgovore. Znači uvijek ćemo stvoriti grupni razgovor za nas troje ili imati videopoziv s nas troje. Na primjer, kada šaljem poruke svom bratu, uvijek ih šaljem u grupni razgovor u kojem smo on, Tucker i ja", otkrila je.

Još jedno pravilo je kada se rade grupni projekti na fakultetu i oni budu u grupi s osobama suprotnog spola, uvijek pitaju profesora da zamijene grupe kako bi bili samo s osobama istog spola ili da njih dvoje budu zajedno.

"I zadnje pravilo je da nikad ne idemo u teretanu odvojeno. Ako se dogodi da idemo sami, uvijek smo na videopozivu kako bismo bili sigurni da se ništa neće dogoditi. Ipak, teretana je veliko mjesto za iskušenja", zaključila je.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@jojosorrell/video/7155506433121848622[/tiktok]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije