Tetris gumene bombone postale hit: Napravljene od 100% prirodnih sastojaka, u potpunosti su zdrave

0
Radiosarajevo.ba
Tetris gumene bombone postale hit: Napravljene od 100% prirodnih sastojaka, u potpunosti su zdrave
Foto: Twitter / Tetris gumene bombone

Oni malo stariji sigurno će se sjetiti pomame koja je vladala za Tetrisom. Prije Tiktok videa i online kvizova, postojao je Tetris, vrhunski način da se zabavimo i odgodimo ono što trebamo raditi.

Imaš rok za izvještaj? Žao mi je, moram pobijediti ovaj visoki rezultat. Obaveze kod kuće? Ne mogu sada stati, ne mogu ni skrenuti pogled dok ove ciglice lete. Porodične obaveze? Idi tati, zar ne vidiš da radim nešto ozbiljno!

A sada su tu i gumene bombone s temom Tetrisa. Ako si mislio da su gumene bombone namijenjene isključivo djeci, razmisli još jednom.

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Kompanija Powerbears predstavlja inovativne bombone bez odustajanja od fenomenalnih okusa, a veliki je plus da su njihove poslastice i zdrave. Uostalom, niko više ne želi žvakati poslastice pune šećera s djetinjastim dizajnom, piše 24sata.hr.

Powerbears gumene bombone su pažljivo izradili profesionalci za hranu i ljubitelji igara u potrazi za dokazivanjem da gumene bombone mogu biti zabavne, a opet se uklapaju u zdraviju prehranu. Ovi ukusni slatkiši napravljeni su sa 100% prirodnim sastojcima te 20% voćnog soka, vrijednim hranjivim tvarima i cool dizajnom. Od njih će ti se eventualno povećati endorfin, umjesto šećera u krvi.

Gumene bombone lako možete napraviti sami, pri tome su zdrave

Gumene bombone lako možete napraviti sami, pri tome su zdrave

Powerbears Tetris gumene bombone dolaze u sedam različitih okusa, za svaki element (tetromin) posebno: jabuka, kupina, pasiflora, borovnica, narandža, breskva i višnja. Ove neodoljive bombone trenutačno su dostupne u Austriji, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Poljskoj, Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, a nadamo se kako će uskoro doći i do naših polica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije