Test ličnosti koji otkriva mnogo o vama: Koju boju vidite na slici?

0
Radiosarajevo.ba
Test ličnosti koji otkriva mnogo o vama: Koju boju vidite na slici?
Facebook / Ilustracija

Nijansa sive boje koju vidite na ovoj fotografiji otkriva vaše psihološko stanje.

Ako malo bolje pogledate, shvatit ćete da slika nije čisto siva, zelena ili plava već boja sadrži određenu nijansu.

Bez obzira na nijanse, reći ćete jednu boju. Ovisno o tome kako vidite tu nijansu, vaše psihološko stanje može se tumačiti na različite načine.

Ovisno o tome kako vidite ovu nijansu, vaše psihološko stanje može se tumačiti na različite načine.

Ilustracija - undefined

Facebook: Ilustracija

Naša percepcija iste stvari može se razlikovati nakon nekog vremena. U ovom trenutku možete proći ovaj test, a zatim ga spremiti i ponovno riješiti za nekoliko dana. 

Dakle, zeleno, plavo ili sivo? 

Zelena 

Zelena - undefined

Facebook: Zelena

Ako ste ugledali zeleno, to je sigurno duboka tamna zelena boja bora. Vi ste, prema mišljenju okoline, društvena i atraktivna osoba. Lako ostvarujete „veze“, bez problema dolazite u kontakt s bilo kojim sugovornikom. 

Plava 

Plava - undefined

Facebook: Plava

Plava nijansa podsjeća na dubine okeana, ne na sasvim mirno more. Po prirodi, vi ste prilično tajanstvena osoba. Vama nedostaje nekoliko bliskih prijatelja – da biste se osjećali dobro, više vam ništa nije potrebno. U određenim situacijama možete biti nevjerojatno karizmatični i šarmantni. Više volite trošiti energiju na racionalne stvari. 

Siva 

Siva - undefined

Facebook: Siva

Ako je nijansa lično za vas ostala monohromna, najvjerovatnije je u vašem trenutnom životu sazrio konflikt. Ili se u vašoj duši nalazi neugodan talog, nastao od tuđih mišljenja i priča, uskomešavši vam dušu i samim tim izaziva neugodan osjećaj. Negativno tumačite ovaj izbor ako osjećate u životu realan stres i neizvjesnost svog položaja, piše uspesnazena.com. 

A pozitivna konotacija može se tumačiti činjenicom da vi ne volite život u mašti, već pragmatično i racionalno gledate na svakodnevni život. Kao što vidite, naša psihološka percepcija može, u velikoj mjeri, utjecati na to kako vidimo svijet oko nas. Treba napomenuti da ni jedna od ovih interpretacija nije presudna. One su, prije svega, putokaz na osnovi kojeg možete popraviti jednu ili drugu stranu života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije