Tariku Filipoviću otkaz u 'Milijunašu'?

Radiosarajevo.ba
Tariku Filipoviću otkaz u 'Milijunašu'?

Tarik Filipović, popularni voditelj kviza ‘Tko želi biti milijunaš’, po svemu sudeći neće više voditi tu emisiju. Njemu je u petak saradnju otkazao direktor programa HTV-a Domagoj Burić, prenosi Jutarnji list.

Povod otkazu su bili Tarikovi, kako tvrde na televiziji, neprimjereni komentari u zadnjem izdanju ‘Milijunaša’ od četvrtka 24. septembra, kada je, među ostalim, za dječiju bolnicu u Zagrebu rekao otprilike sljedeće: "ta bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći...ne znam gdje je završio sav taj novac".

To, međutim, nije jedini incident Tarika Filipovića u ovom kvizu jer je zbog njegovih, navodno, neukusnih šala na račun takmičara HTV-ova Služba za gledatelje primila velik broj pritužbi.

Burić je, tvrde na HTV-u, na urednike bio jako ljut zbog toga jer se ‘Milijunaš’ snima unaprijed, pa je bilo moguće da se Tarikove uvredljive rečenice izbace prije.

Inače, Tarikov honorar, tvrde izvori s Televizije, premašivao je 50.000 kuna i to sve donedavno kada je u sklopu svih smanjenja plaća i njemu snižen honorar na 35.000 kuna.

jutarnji.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije