'Tajna supruga' Vladimira Putina u javnosti: Jako obezbjeđenje svakog trenutka uz Alinu Kabaevu

0
Radiosarajevo.ba
'Tajna supruga' Vladimira Putina u javnosti: Jako obezbjeđenje svakog trenutka uz Alinu Kabaevu
Foto: Profimedia / Alina Kabaeva i Vladimir Putin

Alina Kabajeva (39) osvajačica zlatne olimpijske medalje koju niz godina povezuju sa ruskim predsejdnikom Vladimirom Putinom, prisustvovala je nedavno 'Evgeniya' kupu u Omsku u Sibiru i pozirala uz gimnastičarke i ostale članove žirija.

Svako njeno pojavljivanje u javnosti prati se brojnim komentarima, analizira se njen izgled i svaki pokret koji bi mogao da navede na intrigantne detalje kakvih u pričama o njoj ima mnogo.

Kabaeva je na tom događaju nosila haljinu cvjetnog dezena i salonke u neutralnoj boji. I po odjeći i po frizuri vidi se da prati trendove na polju mode i ljepote.

Društvo novinara BiH poziva na solidarnost: "Samo tako možemo prestati biti taoci politike"

Društvo novinara BiH poziva na solidarnost: "Samo tako možemo prestati biti taoci politike"

Allina je aplauzima pozdravila najbolje plasirane na takmičenju, fotografisala se sa njima pa pobjedncii uručila cvijeće.

Daily Mail piše da se ona ranije skrivala u Švicarskoj gdje je 2015. rodila jedno od dvoje djece koje ima sa Vladimirom Putinom.

Omsk je više od 3000 kilometara udaljen od najmanje dvije palate u kojima živi sa Putinom, jedne skrivene u šumama u Valdaiju na sjeveru Rusije, druge u Gelendžiku sa pogledom na Crno more. Ne zna se koliko će Alina dugo boraviti u Sibiru.

Njeno pojavljivanje na sportskom događaju dolazi usljed spekulacija da Alina koja sa Putinom ima najmanje dvoje djece, traži glavnu političku ulogu u njegovom režimu.

Prema jednoj teoriji, ona želi da nasljedi predsjednicu Savjeta Federacije, gornjeg doma Federalne skupštine, Valentinu Matvijenko (74), za koju se očekuje da će otići u penziju.

Daily Mail piše da bi takav "nepotistički potez mogao da pokrene glasine da bi ona na kraju mogla da nasljedi Putina na mjestu predsjednika".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije