Indija: Muž pomogao supruzi da se uda za svog ljubavnika

Radiosarajevo.ba
Indija: Muž pomogao supruzi da se uda za svog ljubavnika
Pixabay / Ilustracija
Jedan suprug iz Indije šokirao je cijeli svijet nakon što je, poslije samo šest dana braka, pomogao svojoj supruzi da se uda za svog ljubavnika, kako bi njih troje mogli sretno živjeti zajedno.

Basudep Tappo (28) se 4. marta oženio za djevojku (24). Brak su sklopile njihove prodice. Šest dana kasnije dok je žena bila sama kod kuće u posjet su joj došla trojica muškaraca koji su se predstavili kao rođaci. Dvojica rođaka su otišli, a žena je ostala sama s trećim.

Susjedima se nije svidjelo da je tek udana žena ostala sama s muškarcem pa su ga izvukli iz kuće i pretukli. Žena je tada priznala da joj to nije rođak već ljubavnik. Basudep Tappo je onda svojoj ženi predložio da se uda i za ljubavnika.

"Da nisam to napravio životi troje ljudi bi bili uništeni. To je bilo jedino rješenje i sada smo sretni", rekao je Tappo. S njegovom odlukom se složila i njegova majka, piše Odditycentral.

"Naši životi bi bili komplicirani da moj sin nije tako odlučio", kazala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije