Video prikupio više od milion pregleda: Ko je majka, a ko kćerka?

0
Radiosarajevo.ba
Video prikupio više od milion pregleda: Ko je majka, a ko kćerka?
Foto: TikTok / Zbunile pratitelje

Stacie Smith (41) zbunila je mnoge kada se pojavila u videu pored svoje kćerke Madison (16), jer mnogi kažu da izgleda više kao njezina blizanka, a ne kao majka.

Uz to što Stacie izgleda nevjerojatno mladoliko, mnogi kažu da izgleda identično kao svoja kćer, a u jednom video koji je prikupio više od milion pregleda, Stacie i Madison testirale su te tvrdnje, prenosi Daily Mail.

Uz njihovu istu plavu kosu do ramena, velike plave oči i identične osmijehe, nije teško shvatiti zašto ovaj dvojac često zbunjuje društvene mreže. Kako bi još više zbunile ljude, Stacie često objavljuje videe na TikToku u kojima ona i Madison plešu u identičnim odjevnim kombinacijama.

@stacie_smith03

Since it’s said so often, we went there. Still don’t see it! ##fyp ##momsover40 ##WhatsPoppin ##motherdaughter @madisonn._.smithh

♬ original sound - hawkhatesyou

No zadnji video je taj koji je najviše zbunio ljude te ih ostavio oduševljene Stacienim izgledom.

"Pogledala sam ovaj video 10 puta kako bih shvatila tko je majka, ali na kraju sam morala saznati u komentarima", otkrila je jedna korisnica, dok se druga složila:

- Čekala sam da majka uđe u kadar, a onda sam shvatila da je cijelo vrijeme tu.

@stacie_smith03

Twinning for some randomness. ##fyp ##momsover40 ##HomeCooking ##WaitForTheGreats @madisonn._.smithh

♬ OTTAGATHAI KHATIKHO - SAMIER

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije