Sve za lajk na društvenim mrežama: Je li i vaš dečko Instagram muž?

Radiosarajevo.ba
Sve za lajk na društvenim mrežama: Je li i vaš dečko Instagram muž?
Foto: Unilad / Plaža Maya na Tajlandu
Ako otvorite Instagram, najvjerojatnije ćete "skrolati" u nedogled, a cijeli feed će vam biti pun glamuroznih fotografija žena koje na njima izgledaju kao da žive najbolji život ikad.

Najčešće to budu fotke uživanja s plaže, selfie ispred nekog šarenog zida u novoj odjeći.

Takve fotke su najčešće i lajkane...

Međutim, postavlja se pitanje, ko stoji iza tih naizgled savršenih fotografija?

Pa "Instagram muževi", kako ih se popularno naziva.

Partneri tih istih žena strpljivo čekaju da se one namjeste, od poze, preko grimase do frizure. I kada su napokon gotove, i dalje strpljivo fotkaju dok im one ne daju zeleno svjetlo da je "na onoj jednoj od 100 okinutih super ispala". 

Zahvaljujući popularnosti Instagrama, nemaju samo blogerice Instagram muževe, već su sada to i obični momci običnih cura. Najčešće to postanu tokom putovanja na egzotične destinacije.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Instagram Husband (@ig.husband) on

Upravo se u takvoj ulozi našao i 27-godišnji Lewis Gudger iz britanskog North Yorkshirea kada je sa svojom djevojkom Cescom posjetio plažu Maya na Tajlandu prije 18 mjeseci.

Tokom fotografiranja svoje djevojke u moru, Lewis je primijetio da i ostali parovi na plaži rade isto - momci fotografiraju djevojke u plićaku.

Kada je shvatio što se događa, uperio je kameru u sve njih, a rezultat je zapanjujući.

Fotografiju koja je na kraju postala viralna podijelio je na Redditu, a najsmiješnije je to što takvu popularnost nije očekivao.

 Plaža Maya na Tajlandu - undefined

Foto: Unilad

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije