Sve prave su ljubavi tužne: Klepetan došao pozdraviti Malenu i onda je uginuo

Radiosarajevo.ba
Sve prave su ljubavi tužne: Klepetan došao pozdraviti Malenu i onda je uginuo
Foto: Ivica Galović / Pixsell / Malena i Klepetan

Priču o Klepetanu i Malenoj, dvije rode koje su se nastanile u Hrvatskoj, doživjela je svoj tužni kraj. Najpoznatija hrvatska roda je ostala bez muža, javlja RTL.

Penzionisani domar, Stjepan Vokić, koji već trideset godina brine o Malenoj, objasnio je da je njegov 'Klepo' došao u gnijezdo star i jako bolestan.

"Četvero njih (ptića) je došlo kod matere na dasku i tri-četiri sata su tužno klepetali. Tada sam znao da je Klepo otišao da umre. Znate kako kažu da ptice umiru pjevajući", ispričao je Vokić.

"Malena je othranila 66 malih, dosta je to za jednu majku. Jako sam vezan za nju. Ne idem ni na more, niti s prijateljima nikuda, uvijek samo brinem oko nje. Pokušavam naći ribu da ju prehranim, ali jako je teško jer je sve devastirano", rekao je Stjepan koji unatoč svim problemima brine o Malenoj i njezinim malenima.

Stjepan je obišao okolicu tražeći Klepetana nakon što se on pozdravio s Malenom, no nije ga uspio naći. Tada mu je bilo jasno da je Klepetan preminuo.

Kompletnu priču pročitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije