Svaki horoskopski znak ima svoj sretan dan

Radiosarajevo.ba
Svaki horoskopski znak ima svoj sretan dan
Pixabay / Ilustracija
Svaki čovjek ima dane kada mu sreća sama ide na ruku: dobro raspoloženje ga prati od ranog jutra, svi problemi se rješavaju brzo i lako, a sve što radi, radi uspješno.

Astrolozi tvrde da se radi o sretnom danu u sedmici. Svaki znak zodijaka ima svoj sretan dan. Upravo u to vrijeme treba početi rizične poslove, održavati važne sastanke i rješavati probleme.

Saznajte koji je vaš sretan dan:

Ovan: Dani koji Ovnu donose uspjeh su utorak i nedjelja. Ovim danima oni lako rješavaju konflikte, počinju poznanstva i realizuju uspješne projekte. Ali je zato bolje da u petak i subotu ne počinju odgovorne poslove. Nisu ovo najsretniji njihovi dani.

Bik: Sretni dani za Bikove su ponedjeljak i petak. Prvi je dobar za karijeru, posao i uspostavljanje poslovnih odnosa. Drugi im donosi sreću u ljubavi. Ovaj dan je bolji od svih drugih za dobar odnos s partnerom i za tople porodične večeri. Nesretnim danom se smatra četvrtak.

Blizanci: Sretnicima Blizancima se i ovdje posrećilo. Oni su za sebe uzeli tri sretna dana: srijedu, četvrtak i nedjelju. Posljednji im najviše odgovara. Nedjelja je idealan dan za razmišljanje, za lagane šetnje i samorefleksiju. Tog dana Blizanci iščekuju prosvjetljenje, iznenadne genijalne ideje i sudbonosne susrete.

Rak: Sretni dani su im ponedjeljak i četvrtak. Ovim danima najlakše uspostavljaju kontakte s ljudima. Ali zato u utorak i subotu treba da budu pažljiviji u svojim iskazima i postupcima.

Lav: Sretan dan za Lavove je nedjelja. Primijetili su da im tog dana sve ide od ruke, a da ih neprijatnosti zaobilaze. Astrolozi im savjetuju da se u subotu uzdrže donošenja važnih odluka. Najbolje je da taj dan provedu u krugu porodice.

Djevica: Djevice vole srijedu, a srijeda voli njih. Srijedom one uspijevaju da ostvare svoje planove i da sagrade nove. Ali četvrtkom i petkom nerijetko donose pogrešne odluke. 

Vaga: Sretni dani za Vagu su petak i subota. Do tada obično uspiju da riješe sve probleme i ispune svoje nedjeljne planove. Ovim danima Vage na čudan način uspijevaju da utiču na ljude, ubjeđujući ih da prihvate njihovu stranu. Utorak i nedjelja su opasni dani za pripadnike ovog znaka.

Škorpija: Utorak je za Škorpione sretan dan u svakom smislu. Utorkom osjećaju priliv snage i sreće. Ali im zato astrolozi savjetuju da ponedjeljkom i petkom budu oprezni.

Strijelac: Njihov sretan dan je četvrtak. Sve aktivne radnje, bila to putovanja, važni susreti, donošenje odluka, osuđeni su na uspjeh. A srijeda ovom znaku može donijeti ogorčenost i razočarenje.

Jarac: Sretni dani za Jarčeve su subota i utorak. Ovim danima najbolje realizuju svoje ideje, stvaraju nove, donose ozbiljne odluke. Ali je zato bolje da ponedjeljkom i četvrtkom budu u tišini i miru, i da ne žure sa zaključcima i djelovanjem.

Vodolija: Srijedom i subotom fortuna je blagonaklona prema Vodolijama. Slučajna sreća može iz korijena da promijeni njihov život na bolje, a spontane odluke često ispadnu dobitne. Nedjeljom se Vodolije osjećaju slomljeno i rasijano, zato je bolje da ne grade ozbiljne planove tog dana.

Ribe: Ribama se, također, posrećilo da imaju tri sretna dana. To su ponedjeljak, četvrtak i petak. Ove dane je najbolje posvetiti rješavanju važnih ili interesantnih zadataka. U srijedu je Ribama najbolje da se odmore i da malo razmaze sebe, jer im je tada energija veoma slaba, i skloni su razbolijevanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije