Indonezija / Supruga nakon deset mjeseci saznala da je njen suprug zapravo - žena

23. 06. 2022. u 17:22:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Jedna žena iz Indonezije je saznala da je njezin suprug, s kojim je bila u braku 10 mjeseci, zapravo žena, unatoč tome što je par više puta bio 'intiman', pišu danas brojni svjetski mediji.

Nur Aini (22), tvrdi Daily mail, tuži svog bivšeg partnera Ahnafa Arrafifa koji je također tvrdio i da je neurolog koji je diplomirao u New Yorku.

Par se prvi put upoznao na aplikaciji za spojeve, a sreli su se u Jambiju.

Prvo su počeli vezu na internetu, zatim i fizički, Ahnaf je čak bio kod Nure sedam dana i pomogao se brinuti o njezinim bolesnim roditeljima.

Prevarant je djevojku zaprosio nakon samo nekoliko sedmica veze i Nurini roditelji su dali svoj blagoslov, izvijestio je Tribun News.

Ali, četiri mjeseca nakon njihova braka, njena je obitelj počela postajati sumnjičava prema Nurinom novom mužu.

Ahnaf nikada nije predstavio 'svoju' obitelj i čini se da je imao vrlo opušten raspored uprkos tome što je tvrdio da je kvalificirani liječnik. Istovremeno, iako je tvrdio da je ugledan ljekar, često je tražio novac.

Nurina majka je također shvatila da Ahnaf nikada nije skidao odjeću, pa bi se čak kupao u odjeći kada su drugi bili kod kuće. Kada se supruga suočila s partnerom zbog "izbočina" na prsima, Ahnaf je odgovorio da je to hormonalni problem. 

Na kraju je majka zahtijevala da se 'on' skine kako bi dokazao da je doista muškarac i tada je Ahnaf otkrio da je zapravo žena po imenu Erayani koja je lagala o svemu, uključujući i za posao.

Nura je na Okružnom sudu u Jambiju rekla da nikada nije sumnjala da je osoba za koju se udala muškarac sve dok njena majka nije počela sumnjati u njihovu vezu. Rekla je da su bili 'intimni' više puta, ali je njen partner inzistirao da koriste samo ruke i držao joj je zatvorene oči.

Erayani je sada na sudu, ali zato što je krivotvorila svoje liječničke kvalifikacije, a ne zbog tvrdnje da je drugog spola.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA