Suprug rasplakao trudnu suprugu otkrivši joj spol djeteta na nevjerojatan način

Radiosarajevo.ba
Suprug rasplakao trudnu suprugu otkrivši joj spol djeteta na nevjerojatan način
Otkrivanje spola djeteta trenutak je koji svi budući roditelji željno iščekuju. Jedan muškarac svoju je trudnu suprugu rasplakao kada joj je otkrio spol djeteta.

Njihova starija kći na Twitteru je objavila video trenutka kad je mama saznala spol.

"Moja mama je trudna i nije htjela znati spol dok moj tata nije pronašao kreativan način da ga otkrije. Spojio je nekoliko snimki glasa mog djeda (koji je preminuo prije godinu dana)”, napisala je Ana čija majka u videu sjedi, a u rukama drži zvučnik.

 

"Ovo je najposebniji, najkreativniji način kojeg sam se mogao dosjetiti da ti kažem spol našeg djeteta, ali to ne bih uspio bez malo pomoći", ggovori suprug na početku videa.

Nakon toga čuje se drugi glas: "Bok, Jenny, ovo je tvoj tata. Želim da znaš da je djevojčica".

Preplavljena emocijama, trudna Jenny je zaplakala i ostala bez teksta nakon što je čula glas svog tate.

Jenny je Jennifer Jones Prontho, a za CNN je otkrila kako joj je tata umro nakon duge i teške borbe s rakom. U početku je željela zadržati spol djeteta tajnom u čast svom ocu koji je htio da bude iznenađenje.

Odluku je promijenila jer su joj porodica i prijatelji željeli organizirati darivanje djeteta prije rođenja. Zato je odlučila zamoliti supruga da pronađe inovativan način na koji će joj otkriti spol djeteta jer ga je on znao cijelo vrijeme.

"Posljednja osoba koju sam očekivala čuti je moj otac”, rekla je Jenny, kojoj će ovo biti deveto dijete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije