Stiže Retrogradni merkur: Ova tri znaka čeka dramatično loš period

0
Radiosarajevo.ba
Stiže Retrogradni merkur: Ova tri znaka čeka dramatično loš period
Foto: Pexels / Ilustracija

Horoskop za august će zbog uticaja retrogradnog hoda Merkura biti vrlo težak za tri znaka, a to su Ovan, Škorpija i Riba.

Retrogradni Merkur donosi probleme, ali ne treba zaboraviti da ovaj period ujedno pruža priliku da završite započeti posao, preispitate svoje prioritete i poboljšate odnose sa drugima.

Za Ovnove, Škorpije i Ribe važno je da ostanu mirni, izbjegavaju impulsivne odluke i fokusiraju se na ono što je najvažnije. Evo šta svaki od ova tri znaka čeka u narednim sedmicama.

Koja je razlika između Bosanaca i Hercegovaca? Pogledajte zanimljive odgovore građana

Koja je razlika između Bosanaca i Hercegovaca? Pogledajte zanimljive odgovore građana

Ovan

Za Ovna će ovaj period biti posebno stresan. Vaše aktivnosti i želja za novim dostignućima mogle bi da naiđu na neočekivane prepreke i da donesu jake sukobe. Budite spremni na činjenicu da se vaši planovi mogu promeniti u posljednjem trenutku, a razmirice i nesporazumi će postati česti gosti u vašem životu ovog augusta. Pokušajte da izbjegnete impulsivne odluke i ostanete mirni, čak i ako se situacija čini beznadežnom. Također je važno obratiti pažnju na svoje zdravlje i štedjeti snagu na poslu.

Škorpije

Za Škorpije, retrogradni Merkur donosi izraženu potrebu da preispitaju svoje prioritete. Vaša navika da živite punim plućima i ništa ne propuštate, može vas dovesti do sagorijevanja, pa je važno da usporite i završite projekte koje započnete. U suprotnom, ovaj august mogao bi za vas da znači psiho-fizički slom i vrlo loš osećaj usljed ogromnog stresa. Pokušajte da ne budete zaokupljeni malim stvarima i fokusirajte se na zaista važne stvari. U augustu vas očekuje i obnavljanje nekih starih odnosa i zaboravljenih kontakata.

Ribe

Za Ribe će ovaj period označiti period finansijske nestabilnosti, pa je važno pažljivo planirati svoje troškove i izbjegavati velike kupovine. U vašem ličnom životu mogu se pojaviti nesporazumi i svađe, pa pokušajte da budete tolerantniji i pažljiviji prema svojim najmilijima. Ne donosite ishitrene zaključke i odluke, dajte sebi vremena da razmislite i analizirate situaciju. Ovo će vam pomoći da izbegnete mnoge probleme i održite harmoniju u vašoj vezi, piše Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije