Stiže pun Mjesec: Donosi velike izazove, evo kome će se život preokrenuti

0
Radiosarajevo.ba
Stiže pun Mjesec: Donosi velike izazove, evo kome će se život preokrenuti
Foto: Pixabay / Pun Mjesec

Pun Mjesec u Jarcu događa se 3. jula i donosi izazove i nagrade. Moglo bi se zaključiti da nas Svemir potiče da činimo teške stvari, ali i obećava da ćemo biti ugodno nagrađeni kada to učinimo.

To čini pun Mjesec u Jarcu savršenom prilikom za pronalaženje discipline potrebne za postizanje ciljeva kojima težimo, piše Atma.

Preporučuje se da napravite raspored, označite važne stavke, vratite se na jastuk za meditaciju i pozabavite se onim izazovnim projektima koje ste odgađali jer Svemir je na vašoj strani.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Pun Mjesec u Jarcu također može pomoći da se osvijetli ono što više ne funkcionira u našim životima, dajući nam priliku da iskoračimo i preuzmemo odgovornost. Može biti izazovno suočiti se s onim što više ne funkcionira ili nas ne podržava, jer ponekad zahtijeva da preuzmemo vlasništvo nad situacijom koja je stvorena.

Iako nije sve naše djelo, postoji moć koju možemo otkriti kada se uhvatimo u koštac i počnemo preuzimati odgovornost za situaciju u kojoj smo se našli. Kada se pozabavimo ulogom koju igramo, tada možemo naći hrabrosti da preokrenemo stvari kako bismo svoje živote približili onom gdje želimo biti.

Ako mudro koristite moći ovog punog Mjeseca, on vas može voditi da prevladate prepreke, suočite se s izazovima i dosegnete vrh bilo koje planine na koju se želite popeti.

Počela je sezona raka: Ova četiri horoskopska znaka će imati savršen juli

Počela je sezona raka: Ova četiri horoskopska znaka će imati savršen juli

Prihvatite one izazove koji se čine prevelikim da bi se s njima uhvatili u koštac. Naročito se preporučuje da ih prihvatite ako bi potencijalne nagrade rezultirale pronalaženjem višeg sklada ili većeg osjećaja blagostanja i sreće. Ovdje se računaju čak i male stvari, poput pronalaska vremena za meditaciju svaki dan.

Disciplina i izazov koji su potrebni da nađete vremena i posvetite se mirnom sjedinju savršen je zadatak za ovaj puni Mjesec.

Naravno, možete ići više i iskoristiti ovaj puni Mjesec da pristupite ispitu koji će vam otvoriti izglede za posao, posvetiti se dubljem putu ozdravljenja ili imati onaj težak razgovor s članom porodice koji će, nadamo se, dovesti do mira rezolucija.

Astrolozi tvrde: 'Ovi horoskopski znaci će najvjerovatnije dobiti na lutriji'

Astrolozi tvrde: 'Ovi horoskopski znaci će najvjerovatnije dobiti na lutriji'

Samo jedan dan nakon punog Mjeseca, Sunce će se također poravnati sa zvijezdom Sirius, koja se smatra našim Duhovnim Suncem. Sunce i Sirius poravnati zajedno otključavaju portal visokofrekventne energije koji će se povećati zbog prisutnosti punog Mjeseca.

Imamo snagu i intuiciju proći kroz sve što nam se nađe na putu, a ovaj pun Mjesec će nas podsjetiti na to. Jupiter je također u jakoj poziciji u vrijeme ovog punog Mjeseca, bacajući svoj pokrivač podrške. Jupiter je planet ekspanzije, ali su ga stari astrolozi smatrali i planetom darova i sreće. Jupiterova sreća može biti na vašoj strani pod ovim punim Mjesecom, stoga je svakako iskoristite.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije