Stiže najveći puni Mjesec ove godine i donijet će sreću za ova četiri znaka

1
Radiosarajevo.ba
Stiže najveći puni Mjesec ove godine i donijet će sreću za ova četiri znaka
Huffington Post / Super Mjesec

Uskoro stiže prvi puni Mjesec ovog ljeta, i to u velikom stilu: 13. jula noćno će nebo obasjati supermjesec u zemljanom znaku Jarca – znaku koji predstavlja uspjeh, odgovornost i strukturu – i time donosi umirujuću energiju i stabilnost unutar zodijačkog kruga.

U astrološkom smislu Mjesec označava sve aspekte vezane uz osjećaje, no ovoga puta naći će se u znaku Jarca i donijeti neka ograničenja, a u spoju s Plutonom otkriti i sve ono što je skriveno, što će se posebno odnositi na Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve.

Šta je supermjesec?

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Fenomen supermjeseca označava trenutak kad je Mjesec najbliži Zemljinoj orbiti, zbog čega se golom oku čini većim.

Tokom godine ovoj pojavi svjedočimo u prosjeku četiri do pet puta, što je prilično rijetko, a julski supermjesec bit će najveći ove godine – činit će nam se da je sedam posto veći no inače. Ovo su horoskopski znakovi kojima će puni Mjesec donijeti sreću, kako tvrde astrolozi, piše Index:

Ovan

Astrolozi navode: Ovo su najsretniji dani u julu

Astrolozi navode: Ovo su najsretniji dani u julu

Ovnovi, pripremite se na nove uspjehe: pun Mjesec u znaku Jarca odvit će se u vašoj 10. kući karijere i naglasiti vaš osjećaj odgovornosti i strukture. Bilo da trebate nešto otpustiti ili razriješiti postojeći problem, sada je vrijeme da to učinite jer dolazi nešto puno bolje. Jeste li dovoljno hrabri?

Rak

Pun Mjesec ovog jula osvijetlit će vašu sedmu kuću partnerstva i donijeti vam nove i važne uvide vezane uz vaš ljubavni odnos. Nešto što ste dugo izbjegavali sada će doći u prvi plan i shvatit ćete kako neke stvari trebate ukloniti kako bi vaša veza procvala.

Vaga

Kratko i jasno: Svaki horoskopski znak opisan u 7 riječi

Kratko i jasno: Svaki horoskopski znak opisan u 7 riječi

S punim Mjesecom u vašoj četvrtoj kući osjetit ćete potrebu da prigrlite odgovornosti vezane uz vaš obiteljski život. Neke tajne bit će otkrivene i započet ćete s izgradnjom kvalitetnijeg i stabilnijeg odnosa s vašim najbližima.

Jarac

Pun Mjesec osvijetlit će vašu prvu kuću identiteta i donijeti vam neke nove i važne uvide u vašu dušu. Vrijeme je da duboko zaronite u skrivene kutke vaše duše i otpustite sve što vam je stvaralo tugu. Možda je vrijeme za nešto sasvim novo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije