Stiže Henry, robot za druženje i seks, cijena veća od 12 hiljada eura

Radiosarajevo.ba
Stiže Henry, robot za druženje i seks, cijena veća od 12 hiljada eura
Lutke za seks namijenjene muškarcima nisu nikakva novost. No, lutke za žene još su uvijek prava rijetkost, no i to bi se uskoro, čini se, trebalo promijeniti.

Tako je jedna kompanija specijalizirana za izradu seksualnih pomagala najavila Henryja - lutku robota koji će biti visok 182 centimetra, biti će crnokos, nabildan i - poprilično skup. 

Naime, njegova osnovna verzija stajati će oko 9.092 eura, a ona skuplja čak 12.502 eura Koja će biti razlika između jeftinijeg i skupljeg modela, proizvođač još nije otkrio, piše Daily Mail

Henry će svoje kupce dočekivati nakon posla riječima dobrodošlice, na engleskom jeziku s britanskim naglaskom. On će biti u stanju pričati o omiljenim serijama i filmovima, pričati šale, pa čak i "zavoditi" i recitirati romantične pjesme. 

Njegovo će silikonsko tijelo biti vrlo vjerno pravom tijelu muškarca, a korisnici će njime upravljati putem mobilne aplikacije. 

Matt McMullen, predstavnik Realbotixa, kompanij koja je razvila robota, objasnio je kako brojne žene širomm svijeta pate od istog problema kao i muškarci - usamljenosti. Njihov je robot, kaže, rješenje upravo za usamljene ljude. 

Realbotix se inače proslavio svojom ženskom lutkom "Harmony" koja se može prilagoditi posebno za svakog kupca - oni naime mogu izabrati boju očiju, kose, pa čak i oblik zadnjice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije